Parhaat ystävykset saivat 17 vuoden ystävyyden jälkeen tietää olevansa myös siskoksia: "En koskaan ajatellut, että hän voisi olla isäni"

Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset 1:27
Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset!

Parhaat ystävät Ashley ja Toya saivat aikuisiällä tietää olevansa sukua toisilleen!

Jo kuudennella luokalla Ashley Thomas, 31, ja Toya Wimberly, 29, olivat erottamattomat. Syy parhaiden ystävien erityislaatuiseen siteeseen paljastui vasta 17 vuotta ystävyyden alkamisen jälkeen, kertoo 6ABC.

Salaisuus paljastui somekuvan ansiosta

Jo 15 vuotta sitten Ashley sai tietää, ettei hänen isänsä, Mike, ole hänen biologinen isänsä. Mike kuitenkin kasvatti Ashleyn ja rakasti ja tuki tätä, kun tytön äiti menehtyi.

Toyan isä Kenneth puolestaan vitsaili, että Ashley on hänelle kuin oma tytär. Lopulta mies sai tietää, ettei vitsi oikeastaan ollut vitsi laisinkaan!

Salaisuus paljastui somekuvan vuoksi. Kun Ashleyn äidin ystävä törmäsi netissä kuvaan Kennethistä, hän tunnisti miehen. Ystävä tiesi, että mies oli viettänyt aikaa nuoruudessaan sekä hänen että Ashleyn äidin kanssa. Kaksikko alkoi jutella.

Pian Kenneth, kenties nuoruusmuistojensa inspiroimana, alkoi epäillä jotakin.

DNA-testi paljasti totuuden

Lopulta DNA-testi paljasti, että Kenneth on myös Ashleyn isä. Toyan paras ystävä on siis myös hänen siskonsa.

– Aloin vain itkeä! Hän ei ole vain siskoni, vaan olen nähnyt hänen voittavan vaikeuksia elämänsä aikana, Toya kuvailee.

Jo lapsuudessa naiset muistuttivat toisiaan myös ulkonäöllisesti: kummallakin on etuhampaidensa välissä rako, jota aikuisiällä korjattiin hammasraudoin. He ovat myös tulleet raskaaksi yhtä aikaa ja vieläpä veljeksille!

Toya kertoi tapahtuneesta Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Äidillä "olisi vähän selitettävää"

Kennethkään ei voinut uskoa tapahtunutta todeksi. Ashley totesi Facebookissa, että hänen äidillään "olisi vähän selitettävää". Nainen toivoikin, että äiti voisi olla elossa, jotta hän voisi nähdä ilmeen tämän kasvoilla.

– Olen ollut Kennethin kanssa tekemisissä koko elämäni enkä koskaan ajatellut, että hän voisi olla isäni, Ashley sanoo.

Erikoinen tapaus ei ole edes ainutlaatuinen: havaijilaiset Alan ja Walter olivat olleet toistensa parhaat ystävät kuuden vuosikymmenen ajan, kun he saivat tietää olevansa veljeksiä.

Lähteet: 6abc.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat