Mainos

Paras ystävä käänsi selkänsä – äiti puolusti tytärtään ärhäkästi: "Hienoin asia, mitä äitini koskaan teki puolestani"

Pienen tytön äiti muistaa vieläkin miltä tuntui menettää ensimmäinen ystävä viidennellä luokalla. Hän tietää, että oma tytär tulee myös kohtaamaan surua, pettymystä ja kiusaamista, mutta lupaa olla tämän turvana aina.

Kun Christine Burke oli 10-vuotias, hänen perheensä muutti itärannikolta Teksasiin. Uudessa kotikaupungissa hän oli aknenaamainen tyttö hassulla aksentilla. Siitä huolimatta Christine onnistui saamaan uudesta koulusta kaverin. Tytöistä tuli nopeasti sydänystäviä. He pukeutuivat samalla tavalla ja haaveilivat New Kids on the Blockin Jonathanista.

Eräänä päivänä kaikki muuttui. Paras ystävä ei halunnutkaan Christineä järjestämiinsä juhliin.

– Hän kertoi muille, että hänen äitinsä pakotti antamaan kutsun minullekin. Ja he vannoivat pitävänsä hauskaa huolimatta siitä, että olisin siellä pilaamassa tunnelman, Christine kirjoittaa blogissaan nyt, vuosikymmeniä myöhemmin.

Christinen oma tytär on nyt kolmannella luokalla. Vaikka tyttö toisinaan tulee koulusta kotiin kertoen kaveriporukassa sattuneista erimielisyyksistä, mitään suurempaa ei vielä ole tullut vastaan.

– Mutta jonain päivänä hän tapaa ihmisen, joka rikkoo hänen sydämensä.

Äiti näpäytti kiusaajaa

Christine kertoo, ettei itku ollut loppua, kun hän vihdoin pääsi kotiin sinä päivänä, kun paras ystävä petti hänen luottamuksensa. Christinen äiti ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi.

– Hänen katseensa oli täynnä vihaa, kun hän käski minun nousta auton kyytiin. Me ajoimme kauppaan, ostimme lahjan tytölle, joka ei halunnut minua juhliinsa ja ajoimme heidän talolleen.

Kun Christinen ystävä avasi oven hämmentynyt ilme kasvoillaan, Christinen äiti ilmoitti, ettei hänen tyttärensä voisi osallistua juhliin, mutta halusi siitä huolimatta tuoda lahjan.

– Kun Daniellen äiti kysyi syytä, äitini vastasi, että minulla on parempaakin tekemistä kuin leikkiä tuollaisen kaverin kanssa. Sitten hän kääntyi kannoillaan ja me ajoimme kotiin. Se oli hienoin asia, mitä äitini koskaan teki puolestani.

Vaikka vuodet ovat kuluneet, Christine muistaa, miltä tuntui menettää paras ystävänsä viidennellä luokalla.

– Aion puolustaa lastani, kuten äitini puolusti minua, sitten kun ilkeä tyttö astuu kuvaan. Koska jonain päivänä se tulee tapahtumaan.

Lähde: Today 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.