Paras pitää pintansa – nämä joululahjat eivät vanhene

Jotkut joulutuotteet katoavat markkinoilta silmänräpäyksessä. Nämä lahjat sen sijaan kestävät aikaa.

Joka joulu uusiutuvien hittilahjojen sijaan pukinkonttiin kannattaa sujauttaa aikaa kestävä lahjus. MTV Lifestyle listasi lahjat, joiden teho ei vanhene.

Lahjakortti. Kätevä lahja, jolla vastaanottaja taatusti saa juuri sen, mitä haluaa. Lisäksi sinun ei tarvitse miettiä päätäsi puhki kaupassa.

Valokuvakirja. Ennen tämäkin täytyi askarrella käsin – nyt sen voi vain tilata netistä! Kirjasta riittää katseltavaa tuleviksi vuosiksi.

Arabian astia, Marimekon veska, Muumi-aiheinen tuote. Keräilijälle uusi osa kokoelmaan voi olla kultaakin arvokkaampi lahja. Varmista, ettet osta tuotetta, joka hänellä on jo.

Käyttötavara. Saippuat, sukat, käsivoiteet – kaikki nämä kuluvat vuoden aikana.

Harrastusväline. Nauttiiko hän maalaamisesta tai leipomisesta? Pitkäikäiseen harrastukseen liittyvät lahjat osuvat maaliin.

Kirjat. Lukutoukka arvostaa paitsi lahjakorttia, myös kirjalahjaa.

Suklaarasia tai viinipullo. Sopii myös naapurille, jota et tunne lainkaan.

Villasukat tai muu käsin tehty tuote. Omatekoinen lahja ilahduttaa.

Paituli. Jostakin syystä yöpaitoja löytyy joulupaketeista vuodesta toiseen.

Uusi puhelin, varsinkin hänelle, jolla ei ole varaa hankkia sitä itse. Myös tabletti voi olla tekniikasta kiinnostuneen mieleen, jos lahjan antaja tietää, millainen vempele saajan toiveissa on.

Stiga tai muu klassikkolelu. Myös lautapelit, kuten Afrikan Tähti, toimivat.

Joulun hittilahja voi olla hyvä hankinta tai totaalinen huti. Jos vastaanottajan hartain toive on kapselikahvikone tai jalkahieromalaite, hanki ihmeessä sellainen – mutta varaudu siihen, että lahjasi on vuoden kuluttua kierrätyskeskuksessa.

Yhdessäolo. Edelleen se lahjoista parhain.


Lue myös:

    Uusimmat