Paranna seksielämääsi näillä kahdeksalla vinkillä

Hyvä seksielämä piristää arkea kummasti! Kannattaakin napata muutama vinkki takataskuunsa, jotta seksistä voi nauttia entistäkin enemmän.

Petipuuhien aikana ei kannata ujostella ja lisää rohkeutta seksielämäänsä saakin muutaman vinkin avulla.

1. Seksilelu

Seksileluilla saa seksielämäänsä hieman piristystä. Näitä voi hyödyntää sooloseksin aikana tai oman kumppaninsa kanssa.

2. Keskity omaan nautintoosi

Naisilla on useimmiten hieman haastavampaa saada seksin aikana täydellinen tyydytys, joten etenkin naisten kannattaa joskus jopa keskittyä ainoastaan omaan nautintoonsa. Mies pitää siitä, kun hän huomaa naisen nauttivan petipuuhien aikana, joten naisen kannattaa olla hieman itsekäs välillä seksiä harrastaessaan.

3. Toteuta kumppanin kanssa seksifantasia

Oletko aina halunnut kokeilla seksin aikana jotain erikoista? Tutun kumppanin kanssa tähän on täydellinen mahdollisuus. Kerro siis hänelle fantasiastasi ja toimikaa sen mukaan.

4. Katso aikuisviihdettä

Kannattaa katsoa eroottisia elokuvia, jotta pääsee sopivaan mielentilaan. Näitä ei ole välttämättä pakko katsoa oman kumppaninsa kanssa, jos se tuntuu oudolta. Jos olet sillä tuulella, niin katso aikuisviihdettä ennen kuin kumppani tulee kotiin ja nappaa hänet sitten punkkaan kanssasi heti oven avautuessa.

5. Ääntele rohkeasti

Voihki, hengitä syvään ja anna kumppanisi kuulla, kuinka paljon nautit hänen kosketuksestaan ja pääsette molemmat takuulla maaliin punaisin poskin ja hyvillä mielin.

6. Tyydytä itseäsi useammin

Masturboimalla voi oppia itsestään ja mielihaluistaan enemmän. Sooloseksi tuottaa myös paljon mielihyvää, joten kannattaa tyydyttää itseään useammin. Keskimäärin naiset masturboivat kerran viikossa, mutta tätä numeroa voisi hyvinkin nostaa korkeammalle.

7. Siirry makuuhuoneesta muualle

Useimmat harrastavat seksiä ainoastaan makuuhuoneesta. Kannattaa kuitenkin myös hyödyntää esimerkiksi olohuonetta tai muita huoneita. Kokeilkaa kumppanin kanssa erilaisia asentoja yllättävissäkin paikoissa.

8. Lähetä seksiviestejä

Vaikka asuisitkin kumppanisi kanssa saman katon alla, niin kannattaa välillä piristää hänen päiväänsä seksikkäillä tekstiviesteillä. Onko kumppanisi toisella puolella maata? No laittakaa Skype päälle ja näytä kumppanillesi vilauksia niistä asioista, jotka häntä kotona odottavat.

Lue myös:

    Uusimmat