Mainos

Pankkivirkailija teki kohtalokkaan näppäilyvirheen: pariskunta sai tililleen yllättäen 120 000 dollaria – törsäsi rahat ja sai syytteet varkaudesta niskaansa

Yhdysvalloissa Pennsylvanialaista pariskuntaa odottaa syyte varkaudesta, joka seurasi pankin holtitonta virhettä. Pankki talletti vahingossa 120 000 dollaria pariskunnan tilille ja pariskunta päätyi tuhlaamaan rahat, uutisoi CNN.

Pariskuntaa syytetään nyt varkaudesta ja tilin ylittämisestä 107 000 dollarin edestä.

Yllätyssumma päätyi pariskunnan tilille, kun saman pankin toinen asiakas oli tallettamassa tililleen 120 000 dollaria. Tuolloin pankkivirkailija teki kohtalokkaan näppäilyvirheen: rahat päätyivät tuhlailevan pariskunnan, eivätkä tallettajan tilille.

Rahoilla ilakoitiin surutta

Pariskunta kertoo ostaneensa muun muassa kaksi mönkijää, ralliauton ja asuntovaunun. He myös lahjoittivat ”rahan tarpeessa oleville ystävilleen” 15 000 dollaria. Osa rahoista käytettiin auton korjauskustannuksiin ja laskuihin.

Pankista yritettiin soittaa rahat tuhlanneelle pariskunnalle useita kertoja. Kun heidät vihdoin tavoitettiin, rouva totesi, ettei rahoja enää löytynyt, sillä hän oli ”ehtinyt jo maksaa laskuja”.

– Sanon vain, että noudatimme saamiamme huonoja neuvoja ja se ei ehkä ollut parhain mahdollinen ratkaisu, mies kommentoi CNN:lle niukkasanaisesti.

Tutkinnan yhteydessä he ilmoittivat tienneensä, etteivät rahat olleet heidän.

Pariskunta kulkee tällä hetkellä vapaalla jalalla odottamassa oikeudenkäyntiä, sillä heidät vapautettiin 25 000 dollarin takuita vastaan.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja