Mainos
Ulkomaat

Päivän tärkeimmät uutiset videomuodossa

Katso täältä!

Paniikki lentokoneessa – kymmeniä ihmisiä sairastui mysteerisesti samaan aikaan

Amerikkalaisyhtiön lentokone joutui kääntymään takaisin Iso-Britanniaan kesken matkan mysteerisairauden vuoksi.

Useat lähteet uutisoivat erikoisesta mysteerikohtauksesta, joka levisi American Airlines -lentoyhtiön lentokoneessa kesken Atlantin ylityksen aiheuttaen paniikkia matkustamossa.

Muun muassa The Mirror- ja Aftonbladet -lehdet kertovat, että lentokone oli matkalla Lontoosta Los Angelesiin. Normaalisti sujunut lento sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun seitsemän matkustamohenkilökunnan 13 työntekijästä  ja useampi matkustaja alkoivat voida huonosti samanaikaisesti.

Paniikki heräsi, kun lentoemäntä pyörtyi yllättäen ilman varoitusta.

Kukaan ei kuitenkaan tiedä, mistä yllättävä käänne johtuu. Tilanne oli kuitenkin sen verran vakava, että lentokoneen oli pakko kääntyä takaisin reitiltään kesken matkan. 

Lento numero AA109 oli lähellä Islantia ja Keflavikia, kun henkilökunta tiedusteli matkustamosta, onko paikalla lääkäriä. Lehtitietojen mukaan tiedustelu aiheutti paniikkia matkustajissa. Tämän jälkeen lento päätettiin peruuttaa noin kello 2.50 iltapäivällä.

Lento laskeutui takaisin Heathrow´n lentokentälle hetki sitten, kertoo The Mirror. Lentokonetta vastassa oli ensiapuhenkilökuntaa ja palokunta.

Lentoyhtiön edustaja on ollut asiasta vaitonainen. Lehtitietojen mukaan lentokoneyhtiön edustaja on myöntänyt koneessa olleen kiireellinen ensiaputilanne, ja ihmisiä sairastui. Muuta tietoa ei yhtiöstä ole herunut.

Lehtitietojen mukaan matkustajien matkatavaroita on kerätty tarkistusta varten.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja