Pamela Andersonin elämästä ei ole kohuja puuttunut – nyt tähti päässee kertomaan tarinansa omin sanoin

Pamela Andersonin elämästä on tekeillä dokumentti, jossa nainen itse pääsee kertomaan värikkään elämänsä tapahtumista omin sanoin.

Baywatch-tähti Pamela Anderson pääsee vihdoin kertomaan itse tarinansa. Variety-julkaisu kirjoittaa, että naisen elämästä on tulossa suoratoistopalvelu Netflixiin oma dokumentti.

Anderson itse tiedotti asiasta julkaisemalla omalle Instagram-tililleen käsinkirjoitetun viestin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun elämäni. Tuhat epätäydellisyyttä. Miljoona väärinymmärrystä. Paha, villi ja eksynyt. Ei mitään minkä mukaan elää. Pystyn vain yllättämään sinut. Ei uhri, vaan selviytyjä ja hengissä kertoakseni tarinan, viestissä lukee.

Luvassa ekslusiivisia haastatteluja ja arkistomateriaalia

Dokumentin kerrotaan olleen tekeillä jo useita vuosia ja sen sisältävän muun muassa paljastavia haastatteluja Andersonin kanssa, arkistomateriaalia ja nostoja Andersonin henkilökohtaisista päiväkirjoista. Tuottajana häärii Andersonin ja tämän ex-miehen Tommy Leen vanhempi poika, Brandon Thomas Lee.

Projekti on intiimi kuvaus Andersonista, tämän tarkastellessa elämäänsä ammatillisesta ja henkilökohtaisesta näkökulmasta.

MTV Uutiset kirjoitti aikaisemmin siitä, miten Andersonin lähipiiri tuohtui tuoreesta Pam & Tommy -sarjasta, jonka koettiin nostavan uudelleen Andersonin ja Tommy Leen kuvaaman seksivideon julkaisun aiheuttamat traumat pintaan.

Fiktiivisen sarjan on todettu tekevän sosiaalipornoa tapahtumista, joissa osallisina olleet henkilöt haluaisivat jo unohtaa asian ja päästä elämässään eteenpäin.

Uudessa dokumentissa Anderson saakin ilmeisesti kertoa oman näkökantansa kohuun.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja