Mainos

Palvelukodin Zorro-kissan ampujasta ei tietoa – "En usko, että selviää"

Noormarkussa järkytyttiin paikallisessa palvelukodissa pidetyn lemmikkikissan julmasta kohtalosta viime viikolla. Hopeaharjun palvelukodin pihamaalle henkitoreissa raahautunutta Zorro-kissaa oli ammuttu haulikolla etutassuihin. Toistaiseksi tekijästä ei ole mitään tietoa.

Perjantaina Hopeaharjun palvelukodin pihamaalta löytynyt vakavasti loukkaantunut kissa kiidätettiin eläinlääkärin hoitoon, mutta eläimen saamat vammat olivat niin vakavia, että se jouduttiin lopettamaan.

Vahvasti palvelukodin arjessa mukana olleen lemmikin menetys oli palvelukodin työntekijöille ja asukkaille vaikea paikka. Erityisen ikävän tilanteesta tekee se, että kissan ampujasta ei ole mitään havaintoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Palvelukodin toimitusjohtaja, Mari Kurppa aikoo viedä asian poliisin tutkittavaksi. Hän ei kuitenkaan usko, että kissan virumaan jättänyt ampuja jäisi koskaan kiinni. 

– En usko, että (tapaus) selviää, mutta toivotaan. Ampuja voi kuitenkin olla vaikka ohikulkija tai ihan kuka vain.

Kurppa kertoo, että Zorro-kissan julma kohtalo vaivasi palvelukodin asukkaita vielä viikonloppuna. Hän uskoo, että Zorro tullaan muistamaan vielä pitkään.

– Kyllä he sitä vielä miettivät moneen otteeseen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.