Palkintopallille! Hirvoselta upea nousu hiihto-osuudella

Hirvonen hienosti kolmanneksi 2:30

Eero Hirvonen on sijoittunut kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa Norjan Trondheimissä.

Kilpailun voitti Fabian Riessle ja toiseksi sijoittui Jarl Magnus Riiber. Hirvonen jäi voittajasta vain 1,8 sekuntia.

Hirvonen lähti kymmenen kilometrin hiihto-osuudelle yli minuutin kärkeä perässä, mutta hiihti porukassa kärkeä tasaisesti kiinni. Hirvonen karkasi Riesslen ja Riiberin kanssa vain noin 700 metriä ennen maalia muilta, mutta uran ensimmäiseen voittoon eivät rahkeet aivan vielä riittäneet.

Ilkka Herola teki myös uskomattoman nousun sijalta 38 sijalle 12. Herola jäi Riesslestä lopulta vain 34,5 sekuntia. Arttu Mäkiahokin hiihti maailmancupin pisteille olemalla 30:s. Atte Korhonen oli kilpailun viimeinen eli 44:s.

Hiihto-osuudelle kärjessä lähtenyt Go Yamamoto hyytyi kymmenenneksi. Hänen maanmiehensä, maailmancupia johtava Akito Watabe oli viides.

Yhdistetyn maailmancup jatkuu lauantaina Saksan Klingenthalissa.