Paljonko Valtteri Bottas joutuu tällä kertaa antamaan näyttöjä Mercedekselle? – ”Toivon, että keskustelut ovat nopeasti ohi”

Valtteri Bottas ei ole oman kertomansa mukaan uhrannut F1-kauden alettua ajatustakaan jatkosopimuksen tekemiseen Mercedeksen kanssa. Näytöt alkavat kuitenkin olla melko vakuuttavat sen kannalta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajoi jo kolmannen peräkkäisen paalupaikkansa, kun tallikaveri Lewis Hamilton kukistui Barcelonan aika-ajoissa kuudella kymmenyksellä.

Ennen kauden alkua Bottas oli kovien spekulaatioiden kohteena jäätyään viime vuonna kokonaan ilman voittoja. Hän kuitenkin vaiensi kriitikkonsa ajamalla ykköseksi heti Australian avauskisassa. Bottas ei kuitenkaan myönnä miettivänsä mahdollisuuksiaan jatkaa Mercedeksellä myös tämän kauden jälkeen.

– En ole ajatellut sitä ollenkaan, Bottas väittää Sky Sportsille.

– Olen vain todella keskittynyt tähän hetkeen juuri nyt taistellen joka ikisestä voitosta ja tästä maailmanmestaruudesta.

Bottas on perinteisesti käynyt neuvottelunsa Mercedeksen kanssa kesäaikaan, mutta lopullinen päätös on molempina vuosina venynyt kohtuuttoman pitkään.

– Keskustelut alkavat, kun ne alkavat, ja kun ne alkavat, toivon niiden olevan ohi nopeasti venymisen sijaan, Bottas miettii.

– Emme ole puhuneet halaistua sanaa ensi vuodesta, koska siihen ei ole tarvetta. Keskitymme vain työhömme. Näin se etenee. Toivottavasti pääsemme nopeasti sopimukseen.

Lue myös:

    Uusimmat