Paljon ruokaa ja rikkinäisiä vaatteita – 8 asiaa, jotka vain poikien vanhemmat ymmärtävät

He ovat jatkuvassa liikkeessä, meluavat ja haisevat. On olemassa paljon asioita, jotka vain poikien vanhemmat ymmärtävät. Tunnistatko näistä oman perheesi? 

Raskausaikana saatoit kuvitella, että vietätte perheenne kanssa iltaisin rauhallisia lukuhetkiä ja kikattelette yhdessä sohvalla. Todellisuus saattaa kuitenkin olla aivan toisenlainen, varsinkin jos elätte lapsiperheen arkea poikalapsien kanssa.

Seuraavat asiat vain poikien vanhemmat ymmärtävät.

Vaatteet eivät merkitse mitään

Vaatteiden ostaminen pojille on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin tytöille. He eivät nimittäin välitä lainkaan mitä pukevat päällensä. Puitpa heidän päällensä mitä tahansa, se peittyy kuitenkin ruokaan, mutaan tai ruohoon.

Vaikka vaatteiden ostaminen olisikin helppoa, joudut tekemään sitä usein. Vaatteet nimittäin rikkoutuvat tai repeävät huomattavasti useammin kuin tytöillä.

Poikien halaukset ovat parhaita

Poikien halauksissa ei ole olemassa mitään taka-ajatuksia tai motiiveja, vaan ne aina aitoja ja vilpittömiä. Pikkupoikasi halaukset ja suukot ovat aidointa maailmassa.

Pierut ovat hauskoja

Mitä kovaäänisempiä ja haisevampia ne ovat, sen parempi. Poikien vanhemmat tietävät, että kotisi peittyy hyvinkin usein kaasuun. Tätä vastaan on turha taistella, joten pian huomaatkin jo nauravasi pieruhuumorille yhdessä lapsiesi kanssa.

Vessasi on tahmea

Perheessä, jossa on poikia, kylpyhuone on erittäin suurella todennäköisyydellä hyvinkin tahmainen. Ei ole väliä kuinka monta kertaa peset vessan läpikotaisin, pissaa on aina joka paikassa. Ei ainoastaan vessanpöntössä, vaan matolla ja seinissä. Pönttöön osuminen on nimittäin vaikeampaa kuin voisi luulla.

Kaikki esineet käyvät aseesta

Pojista on lähes mahdotonta kasvattaa rauhaa rakastavia yksilöitä, sillä totuus on se, että he rakastavat aseita. Vaikka et olisikaan ostanut pojallesi leikkiasetta, he tekevät sen mistä tahansa esineestä tai asiasta. Aseeksi käyvät niin banaanit, vessapaperirullat kuin sormetkin. Älä huoli, aseilla leikkiminen on kuitenkin täysin normaalia.

Pojat ovat villejä

Sanonta pojat ovat poikia pitää hyvin paikkansa. Poikien vanhemmat huomaavat hyvinkin nopeasti, että pojat tarvitsevat fyysisiä aktiviteetteja. He hyppivät, kiipeilevät ja tappelevat. Useimmiten ilman syytä. Fyysisyys on pojille luontaista, ja sen on todettu olevan hyväksi poikien ihmissuhteille ja älykkyydelle.

Pojat eivät kuuntele

Tämä on tutkittu juttu, sillä tutkimusten mukaan poikien aivojen kuuloalue ei kehity yhtä nopeasti kuin tytöillä. Tämä on yksi selitys siihen, miksi sinusta voi tuntua, ettei poikasi kuuntele sinua. Poikasi voi onnellisena rakennella legoja olohuoneen lattialla ilman, että hän kuulee lainkaan kun kutsut häntä syömään. Kuuntelemattomuus ei siis automaattisesti tarkoita niskurointia.

He syövät – paljon

Poikien vanhemmat tietävät, että edellisestä ruokailusta ei ole tarvinnut kulua paljoakaan aikaa, ennen kuin poikasi valittavat taas nälkää. Monista vanhemmista saattaakin välillä tuntua siltä, heidän heidän poikansa syövät heidät vararikkoon. 

VIDEO: Katso mitä mieltä lapset ovat kiusaamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja