F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Paljastus Tero Pitkämäen illanvietosta, synkkä epäily 7-vuotiaasta ihmelapsesta ja Therese Johaugin raivarit – näitä juttuja lukijat ahmivat vuonna 2020

3:43
Tero Pitkämäki sai urallaan kritiikkiä Seppo Rädyltä. Pitkämäki kommentoi asiaa MTV Urheilulle kirjansa julkistamisen yhteydessä syyskuussa.

MTV Urheilun vuoden 2020 luetuimpien juttujen listaus on sisällöltään värikäs. Lukijoita kiinnosti suuresti muun muassa 7-vuotiaan ihmelapsen ällistyttävät lihakset, paljastus Tero Pitkämäen kosteasta illanvietosta ja korkeushyppääjä Ella Junnilan kertomus koronatartunnastaan. 

Vuoden luetuimmaksi jutuksi nousi tarina "Mini-Messiksi" kutsutusta 7-vuotiaasta Arat Hosseinista.

Tero Pitkämäen elämäkertakirja Keihäsmies – Tero Pitkämäen elämä (Tammi) ei revitellyt alkoholinkäytöllä tai suurilla kohuilla, mutta tarina yleisurheilijoiden kosteasta illanvietosta Stuttgartin GP-finaalin jälkeisillä jatkoilla syksyllä 2008 kiinnosti ainakin MTV Urheilun lukijoita.

Norjalainen maastohiihtotähti Therese Johaug kiinnostaa myös Suomessa – ja varsinkin silloin, kun ristiriitoja herättävälle hiihtäjälle saa olla vahingoniloinen. 

Michael Schumacherin terveydentilasta on saatu hyvin vähän varmistettua tietoa F1-legendan joulukuussa 2013 kokeman lasketteluonnettomuuden jälkeen. Moni on kuitenkin esittänyt omia arvioitaan Schumacherin tilanteesta.   

Koronavirus on ollut vuoden 2020 sitkeä vitsaus, joka on koetellut myös urheilumaailmaa monella tavalla. Ella Junnila paljasti omia kokemuksiaan Viiden jälkeen -ohjelmassa lokakuussa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja