Paljastus: Sebastian Vettel raivostui kuljettajien kokouksessa ja sai 25 000 euron sakot – tästä oli kyse

Tulosruutu: Charles Leclerc voitti Itävallan GP:n, Valtteri Bottas jäi juuri ja juuri pisteiden ulkopuolelle

Sky Sportsin Ted Kravitz on valottanut F1:n nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin tuoretta sakkorangaistusta. Kravitzin mukaan Vettel sai tarpeekseen kuljettajien kokouksen "jankkaamisesta", minkä myötä hän poistui paikalta.

Kansainvälinen autoliitto FIA ilmoitti viikonlopun Itävallan GP:n yhteydessä, että se on asettanut Vettelille 25 000 euron uhkasakon. FIA vetosi siihen miten Vettel oli poistunut ennen aikojaan lajin kattojärjestön järjestämästä kuljettajien kokouksesta.

Sky Sportsin F1-sisäpiirin toimittaja Ted Kravitz paljasti Itävallan kisan yhteydessä tapauksen taustat.

– Mitä olen kuullut, niin kuljettajat kävivät kovaa väittelyä ajotyyleihin ja tapoihin liittyen. He vain jatkoivat ja jatkoivat väittelyä. Kun 20 minuuttia oli mennyt, Sebastian istui ja mietti, että tässä on jankattu samaa asiaa koko ajan, emmekä ole päässeet edes viralliseen osuuteen. Ja jos emme puhu siihen liittyvistä asioista, niin hän lähtee menemään.

– Ja niin hän myös teki, minkä myötä hänelle määrättiin 25 000 euron sakot, Kravitz kävi läpi.

FIA perusteli sakkoa sillä, että F1-kuskit ovat roolimalleja, eikä Vettel elänyt sen asettamien standardien mukaisesti.

Saksalaiskuski voi vielä välttää kyseisen sakon, mikäli hän loppukaudella kunnioittaa kansainvälistä autoliittoa FIA:a ja osoittaa hyvää käytöstä sen alaisissa tapahtumissa.

Lue myös:

    Uusimmat