Paljastus: NHL-vahdilla kymmenien miljoonien velat – teki bisnestä vaimonsa murhaamaksi joutuneen miehen kanssa

The Athletic  kertoo, että NHL-vahti Robin Lehnerillä ja hänen vaimollaan Donya Lehnerillä on velkoja vajaan 25 miljoonan euron edestä. Lehnerin omistama käärmefarmi on osa velkakokonaisuutta.

Sportbladet kertoi aiemmin, että Lehner oli tehnyt kotimaassaan Ruotsissa henkilökohtaisen konkurssin ja hakenut Yhdysvalloissa konkurssia. Nyt The Athletic on kertonut tarkemmin ruotsalaisvahdin tilanteesta. Lehnerillä ja hänen vaimollaan on velkoja lähes 25 miljoonan euron edestä. 

Iso osa veloista on yhteyksissä aurinkovoimayritys SolarCodeen, johon Lehner on sijoittanut. Yhtiö ei ole maksanut yrityslainaansa takaisin ja sillä on miljoonien velat. Lehnerin mukaan hänellä on omaisuutta reilun 4,5 miljoonan euron edestä. Summasta suurin osa on kiinni hänen Las Vegasin kodissaan.

Lehner osti KMIZ:n mukaan Ben Renick -nimiseltä mieheltä eksoottisten käärmeiden kokoelman vuonna 2017. Kauppasumma oli reilun miljoonan euron luokkaa ja se oli tarkoitus maksaa vuosineljänneksissä. Renickin vaimo kuitenkin murhasi miehensä muutamaa kuukautta myöhemmin ja sai 16 vuoden vankeustuomion.

Ruotsalaisvahti oli ehtinyt tehdä yhden maksun Renickillä, mutta lopetti maksamisen tämän kuoleman jälkeen. Lehner väitti, että hän on maksanut miljoonia Renickin eläimien huolehtimisesta. Osapuolet pääsivät sopimukseen vuoden 2019 marraskuussa, mutta eivät kertoneet ehtoja julki. 

Lehner on pelannut viime vuodet Vegasin paidassa, mutta on ollut tällä kaudella sivussa leikkaushoitoa vaatineiden vammojen jälkeen. Lehnerillä on kaksi vuotta jäljellä sopimustaan, josta hän nettoaa vuosittain noin 4,5 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja