Peliongelmaisen NHL-tähden elämä syöksykierteessä – vaimon kovat syytökset käynnistivät tutkinnan

San Jose Sharksin NHL-hyökkääjän Evander Kanen alamäki vain jatkuu. Vaimo Anna paljasti hänen lyöneen vetoa omista peleistään. 

Kanen on tiedetty ajautuneen vaikeuksiin pahan peliaddiktionsa takia. Hän joutui henkilökohtaiseen konkurssiin 26,8 miljoonan dollarin velkojen takia. 

Vaimo Anna Kane kertoi Instagramissa, että hänen miehensä on lyönyt vetoa jopa omista peleistään. NHL ilmoitti nopeasti tutkivansa väitteen todenperäisyyden. 

–  MIten NHL voi antaa uhkapelihimosta kärsivän addiktin pelata, kun hän häviää tahallaan voittaakseen rahaa, Anna kirjoitti. 

Anna osoitti viestinsä myös suoraan NHL:n komisaari Gary Bettmanilta, jolta hän odottaa toimenpiteitä. 

Jätti perheensä ja lähti juhlimaan

Vaimo kertoi myös raskauttavia yksityiskohtia parin elämästä.

Hänen mukaansa Sharksin hyökkääjä lähti hulppealle lomalle Eurooppaan ja jätti perheen oman onnensa nojaan. Anna joutui myymään vihkosormuksensa, jotta hän pystyi ostamaan äidinmaidonviketta yksivuotiaalle lapselleen. 

Kaiken lisäksi Anna oli vielä raskaana. 

– Onko edes sanoja kuvailemaan sitä, miten paha ihminen olet, kun hylkäät poikaasi odottavan vaimosi ja yksivuotiaan tyttäresi, hän kirjoitti. 

Kane, 29, on pystynyt pelaamaan lähtökohtiin nähden kelvollisesti. Hän teki viime kaudella 56 runkosarjan ottelussa tehopisteet 22+27=49. 

Sopimus Sharksin kanssa jatkuu vielä kauteen 2025 asti. 

Lue myös:

    Uusimmat