Paljastus hämmensi tv-katsojia – Mary käy 19-vuotiaan tyttärensä kanssa yhdessä suihkussa joka aamu: "Olen vain hemmotteleva äiti"

10 asiaa, joita äitisi ei ikinä kertonut sinulle 1:13
Äidit ovat loistavia esimerkkejä epäitsekkyydestä, myötätunnosta ja rakkaudesta Tässä 10 asiaa, joita äitisi ei ikinä kertonut sinulle!

Amerikkalaisäidistä ja tämän tyttärestä tuli nettijulkkiksia hetkessä, kun he kertoivat tv-ohjelmassa, että aloittavat aamunsa aina yhteissuihkulla.

Amerikkalaisäidin toiminta tv-sarjassa sai kansalaiset hämmentymään. Mary, 55, esiintyy 19-vuotiaan tyttärensä Brittanin kanssa sMothered-sarjassa. Ohjelmassa seurataan äiti-tytär-kaksikkoja, joiden suhde on tavanomaista tiiviimpi, kertoo Daily Star.

Käyvät suihkussa yhdessä aamuisin

Marysta ja Brittanista tuli nettijulkkiksia hetkessä, kun heistä lähti netissä leviämään tv-sarjan osuus, jolla he kylpevät kaksin. Maryn mukaan kaksikko aloittaa aamunsa aina yhteissuihkulla, koska "se on paras tapa" aloittaa aamu.

– Olen käynyt suihkussa Brittanin kanssa ja auttanut häntä siitä asti, kun hän oli 5-vuotias. Olen vain hemmotteleva äiti, Mary sanoo.

Hän kertoo, että äidin ja tyttären suhteen vain "kuuluu olla" läheinen. Brittani on myöntänyt, että nauttii äitinsä suorittamasta lellittelystä.

– Kun äiti tekee yksinkertaisia asioita, kuten pesee hiukseni tai kehoni, tunnen oloni lohdulliseksi. Olen vain 19-vuotias, en ole muuttanut pois kotoa, nainen selitti sarjassa.

Mielipiteet jakautuneet

Netissä mielipiteet ovat jakautuneet kahtia. Osa pitää äidin ja tyttären yhteissuihkuja liian tuttavallisina.

– Outoa! Siis lapsen kanssa tämä on ok, muttei aikuisen tyttären, Daisy Charlotte Scott kirjoittaa Facebookissa.

– On aivan naurettavaa, ettet anna tyttären kasvaa aikuiseksi tai anna hänelle yksityisyyttä, Christine Walker sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En näe mitään väärää siinä"

Osa kommentoijista kuitenkin huomauttaa, että yhdessä peseytyminen perheen kesken on aivan normaalia.

– En näe mitään väärää siinä, että äiti ja tytär ovat yhdessä suihkussa. Mikä hitto ihmisiä vaivaa, Derek Haynes uskoo.

– Joka päivä perheet menevät nudistirannoille, uivat yhdessä, ottavat aurinkoa yhdessä, ympäri maailman... He ovat nuorempia ja vanhempia kuin kumpikaan näistä naisista, Spencer Bolen huomauttaa.

– Onhan se hieman outoa, mutta kuka minä olen tuomitsemaan. Äidin ja tyttären välinen side on niin erityinen, Jade Marshall kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat