Mainos

Pako tallentui hittivideolle – Oliver, 3, auttoi pikkuveljensä karkuun hillittömällä tavalla: "Sinä pystyt siihen!"

Vauvamonitori tallensi hulvattoman tilanteen, kun ilkikurinen taapero avusti pikkuveljensä pois pinnasängystään.

Eteläkalifornialaiset vanhemmat, Missy ja Bryan Lanning, pitävät suosittua The Daily Bumps -nimistä vlogia, jossa he kertovat arkisesta elämästään pienten poikiensa, Oliverin, 3,  ja Finleyn, 1, kanssa.

Hiljattain pariskunta julkaisi vauvamonitoriin tallentuneen videon, joka paljastaa, että perheen pienimmäiset ovat oikeita mestaripakenijoita. Lastenhuoneessa kuvattu video paljastaa, kuinka ovela Oliver auttoi pikkuveljensä pakomatkalle pinnasängystään, jotta tämä pääsisi leikkimään isoveljensä kanssa. Pakomatkaa Oliver saatteli kannustavien huudahdusten kera. "Sinä pystyt siihen, Finn, hyppää luokseni!"

Hulvatonta videota on katsottu jo yli 60 miljoonaa kertaa. Vanhemmat kertoivat seuranneensa tilannetta kamerasta koko ajan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla Oliver rahaa Finleyn sänkyyn muovituolin ja opastaa pikkuveljeään, kuinka tämän tulee nousta sille seisomaan ja kavuta laidan yli. Finley ei tunnu uskaltavan hypätä, joten lopulta Oliver tulee veljeään vastaan ja nostaa pojan pois sängystä.

Videota kommentoineet ovat olleet erityisen vaikuttuneita siitä, kuinka kärsivällisesti Oliver malttaa opastaa Finleytä pakoon. 

– Pidin tässä videossa erityisesti siitä, kuinka vanhempi veljistä näytti tarkasti, kuinka Finnin tulisi tulla pois sängystä. Luulen, että moni antaisi ohjeet sanoilla sen sijaan. Mutta hän näki vaivaa näyttääkseen, miten se tehdään ja lapset kirjaimellisesti oppivat siitä, mitä näkevät. Toinen hyvä asia oli se, että hän kannusti Finniä silloin, kun hän epäröi. Viimeiseksi hän vielä kehui sanoilla ja antoi jopa halauksen. Ihan kuin vanhempi tyyppi olisi alitajuntaisesti tiennyt, kuinka opettaa lapsia. Hän antoi täydellisen esimerkin siitä, kuinka se pitäisi tehdä. Demonstroi, kannusta ja kehu. Täydellistä, totesi Ara Virudes.

– Pakko sanoa, että hän on upea isoveli. jos ei oteta lukuun sitä, että auttoi veljensä pakoon. Pakko rakastaa näitä: "Sinä osaat tämän, Finn! Sinä pystyt siihen, Finn!", naureskeli puolestaan Aly McCarthy.

Lähteet: ABC News, Someecards

***

0:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.