Nyt on oiva aika tyhjentää pakastin viime kesän marjoista. Näillä pakastetaikinaresepteillä loihdit marjoista käden käänteessä suussa sulavia herkkuja.
Pakastemarjoista ja Myllyn Paras -pakastetaikinoista saa valmistettua pienellä vaivalla suuria nautintoja. Tee tilaa kesän tuoreille marjoille ja leivo viime vuoden sadosta parhaimmat kevätherkut.
Marjamisu tuo vedenkielelle. Tiramisusta ideoitu herkku tosin valmistuu esikuvaansa huomattavasti helpommin ja nopeammin! Jäädytetty vadelma-tiramisu puolestaan on mainio vaihtoehto, jos haluaa valmistaa jälkiruuan jo valmiiksi pakastimeen.
Viime vuoden mustikat puolestaan maistuvat parhaimmalta mustikkahyveen muodossa. Myös mustikkakukkona tunnettu herkku syntyy rukiista, joten kyseessä on terveellinen vaihtoehto.
Mustikka on vastustamaton yhdistelmä myös tuoreen pullan kanssa. Pyöräytä suussa sulavat marjapullat kätevästi valmiista pakastetaikinasta.



