Päiväkodissa nukkunut 3-vuotias poika sai osuman harhaluodista: "Tämä järjetön toiminta asetti koko naapuruston vaaraan"

New Yorkissa sijaitsevan Albanyn South Endissä on sattunut ampumavälikohtaus, jossa nukkuva 3-vuotias poika sai osuman käsivarteensa vahinkolaukauksen seurauksena. Lapsi ei ole tällä hetkellä hengenvaarassa.

Times Union -lehden mukaan poika oli nukkumassa kerrossängyssä päiväkodissa, kun kaksi miestä hyökkäsi toisen mieskaksikon kimppuun läheisellä kadulla. Naamiopäiset hyökkääjät olivat hypäneet autosta ja avanneet tulen.

Tulitaistelu jatkui ja eteni päiväkotiin saakka, missä luoti eteni vaatekaapin läpi nukkuvan pojan käsivarteen. Luoti oli jäänyt pojan viereen.

Sekä poliisi että paikallinen pormestari tuomitsevat ammuskelijoiden toiminnan jyrkästi, vedoten muun muassa alueen lasten turvallisuuteen.

– Tämä järjetön toiminta asetti koko naapuruston vaaraan. Ihmisten on havahduttava toimimaan, poliisipäällikkö Eric Hawkins toteaa lehden mukaan.

Alueella on sattunut väkivaltaisuuksia aiemminkin. Muun muassa 32-vuotias Elijah Cancer ammuttiin kuoliaaksi samoilla kulmilla viime vuonna. Tapaus on edelleen ratkaisematon.

 

Lue myös:

    Uusimmat