3-vuotias taapero joutui järkyttävään tilanteeseen, kun asemiehet avasivat tulen Chicagon naapurustossa: "Kyseessä jälleen tapaus, jota emme voi hyväksyä"

Chicagossa jälleen raaka ampuvälikohtaus, jossa pieni lapsi sai luodista:"Emme voi hyväksyä" 0:47
Katso video tapahtuneesta yläpuolelta.

Chicagossa koettiin torstaiaamuna karmea välikohtaus, kun kaksi aseistettua henkilöä avasi tulen Lawndalen naapurustossa noin yhdeksän aikaan aamulla.

Henkilöt avasivat tulen kadulla kulkenutta henkilöä kohti. Uhri sai välikohtauksessa osuman kantapäähänsä.

Tapauksessa sijaiskärsijäksi joutui 3-vuotias lapsi, joka sai osuman luodista. Lapsi istui tapahtuma-aikaan auton kyydissä läheisen kirjaston pihalla.

Luoti osui lasta käsivarteen. Viranomaisten mukaan niin lapsen, kuten toisenkin ampumisen uhrin tila on kuitenkin vakaa.

"Emme voi hyväksyä"

Kaksi kuukautta sitten Chicagossa tapahtui niin ikään hyvin samankaltainen välikohtaus. Tuolloin erään auton kyydissä istunut 3-vuotias lapsi sai luodin päähänsä.

Paikallinen poliisipäällikkö Ken Waller on huolissaan siitä, että sivulliset joutuvat tällä hetkellä kärsimään Chicagossa rikollisten toiminnasta.

– Kyseessä on jälleen sellainen tapaus, jota emme voi hyväksyä. Tähän kellonaikaan joku tekee jotain tällaista, Waller päivitteli tiedotusvälineille.

Lähde: CNN, Independent

Lue myös:

    Uusimmat