15-vuotiasta poikaa ammuttiin kotitalonsa edustalla Detroitissa, isä ampui poikansa tappajan – välikohtauksen taustalla videopelikaupat

Nuoten pelikauppa meni pieleneen – isä ampui ryöstöä yrittäneen 15-vuotiaan 1:35

Detroitilainen perheenisä oli nähnyt talostaan käsin tilanteen, jossa tuntematon mies ampui hänen 15-vuotiasta poikaansa kasvoihin viime torstaina. Isä oli veriteon nähtyään rynnännyt ulos ja ampunut poikansa tappajan. Asiasta kertovat muun muassa The Washington Post ja The Detroit News

Poliisin mukaan alustavissa tutkinnoissa on käynyt ilmi, että nuoreksi mieheksi kuvailtu ampuja oli ilmeisesti sopinut tapaamisen 15-vuotiaan teinipojan kanssa ostaakseen tältä videopelin.

Ampumavälikohtaus tapahtui, kun nuori mies oli yllättäen yrittänyt ryöstää pojan.

36-vuotias isä oli välittömästi avannut tulen, ja ampuja todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Hänen poikansa on puolestaan sairaalassa kriittisessä tilassa.

Poliisi on ottanut kiinni perheenisän, ja heillä on 72 tuntia aikaa valmistella pidätyslupa. Mahdollisesta syytteiden nostamisesta ei ole vielä tietoa.

Kaupungissa useita muitakin väkivallantekoja

Naapurustolla on maine hiljaisena asuinalueena. Poliisi ei suostu vielä ottamaan kantaa siihen, reagoiko perheenisä liian kovilla otteilla poikansa ampumiseen.

Detroitissa on sattunut viime aikoina muitakin järjettöminä pidettyjä väkivallantekoja.

Poliisin mukaan viime keskiviikkona sattui tapaus, jossa 61-vuotiaat kaksoisveljekset hyökkäsivät asiakkaiden kimppuun ja ampuivat miestä kasvoihin hot dog -ravintolassa, koska siellä ei ollut paistettuja herkkusieniä. 40-vuotias uhri on kriittisessä tilassa.

Kaupungissa on myös hiljattain tehty murha likööripullon takia, ja tammikuussa 3-vuotias poika ammuttiin auton takapenkille liikenneraivon vallassa. Poliisi vetoaa alueen asukkaisiin väkivaltaisuuksien lopettamiseksi.

24.06.2019 kello 22.13: Korjattu otsikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat