Mainos

Päiväkodinjohtaja yritti hirttää hoitolapsen USA:ssa – törmäsi pakomatkallaan kolmeen ihmiseen

Päiväkodin johtaja on pidätetty Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa hänen yritettyään hirttää vajaan puolentoista vuoden ikäisen hoitolapsen. Paetessaan rikospaikalta nainen törmäsi autollaan kolmeen ihmiseen, jotka vietiin kaikki sairaalahoitoon.

Traagiset tapahtumat sattuivat Minneapoliksen kaupungissa viime perjantaina., kertovat Startribune.com ja ctnews.ca. Hirttoyrityksen kohteeksi joutunut taapero pelastui, eikä kärsinyt poliisin mukaan vakavista vammoista.

– Hän voi hyvin, poliisi sanoo.

Pojan löysi toisen lapsen vanhempi, joka oli jättämässä lastaan hoitoon. Minneapoliksen poliisipäällikkö Kris Arneson kuvaa tapausta järkyttäväksi.

Epäilty törmäsi pakomatkalla kolmeen

Hirttoyrityksestä epäilty 42-vuotias lastentarhanjohtaja pakeni tekonsa jälkeen työpaikaltaan pakettiautolla törmäten matkalla jalankulkijaan, pyöräilijään ja toiseen autoon. 

Ensin nainen ajoi ajoneuvonsa vieressä seisoneen jalankulkijan päälle. Poliisin mukaan mies raahautui ajoneuvon mukana "merkittävän matkaa". Vammoiksi hän sai murtuneita luita ja naarmuja.

Parin kilometrin päässä pakenija törmäsi autollaan pyöräilijään, jolta murtui jalka.

Kolmas kolari tapahtui, kun nainen törmäsi pakoautollaan toiseen autoilijaan. Toisen auton kuljettaja on kuudennella kuulla raskaana ja hänet vietiin sairaalaan tarkkailtavaksi.

– Se oli todella pelottavaa. Voin hyvin nyt, mutta olin järkyttynyt koko päivän, kolarista säikähdyksellä selvinnyt nainen kertoo.

Yritti hypätä moottoritiesillalta

Parikymmentä minuuttia myöhemmin pakenija nähtiin paikallisen moottoritien ylikulkusillalla, missä hän uhkasi hypätä autojen sekaan. Ohikulkijat saivat kuitenkin naisesta kiinni ja pitelivät häntä, kunnes poliisi saapui paikalle.

Myös tekijä on nyt sairaalassa.

Päiväkoti, jossa hirttoyritys tapahtui, on rekisteröity epäillyn nimiin. Sen maksimimäärä on 12 hoitolasta. Poliisin mukaan teon motiivi on epäselvä.

– Emme tiedä, mitä hänelle on tapahtunut, poliisipäällikkö sanoo.

Päiväkodin Facebook-sivujen mukaan naisella on myös omia lapsia.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.