Päiväkodin työntekijä kirjoitti mustalla tussilla viestin lapsen vatsaan – sai potkut: "Tämä on todella anteeksiantamatonta"

Heatherin lapsen hoitaja kirjoitti lapsen kehoon mustalla tussilla viestin. Teko johti potkuihin.

Pienen poikansa päivähoidosta hakenut äiti joutui järkyttymään, kun hänen lapsensa kehosta löytyi tussilla kirjoitettu viesti, kertoo News Press.

Lapsen vartaloon oli kirjoitettu mustalla tussilla

Heather Chisum oli noutanut lapsensa hoitopaikasta Floridassa. Hänellä on kaksi lasta, puolitoistavuotias Milo ja hieman yli kolmen vuoden ikäinen Finley.

Kun Heather kotona nosti Milon paitaa, hän havaitsi, että lapsen keskivartaloon oli kirjoitettu viesti mustalla tussilla.

– Vaihdoin hänen vaippaansa iltapäivällä ja näen tämän kirjoitettuna lapseeni tussilla. Sitä ei edes näy kokonaan jakamassani kuvassa. Tekstissä lukee "äiti, vaippani ovat loppu, pliis, lue muistioni", Heather kuvailee.

Teksti ulottui vaipan reunuksen alapuolelle, joten Heather epäilee, että lapsi oli alasti, kun häneen kirjoitettiin.

Kukaan ei kertonut vaipoista Heatherille kasvotusten

Aiemmin Heather oli saanut pojan tavaroiden mukana muistivihon, jossa vaipoista huomautettiin. Muistiossa kerrotaan kotiin kuulumisia tarhasta, mutta yksinhuoltaja Heather ei ollut huomannut uutta viestiä lapsen tavaroissa.

– Ilmeisesti eilen he kirjoittivat hänen vihkoonsa, että hän tarvitsee vaippoja, enkä nähnyt sitä. Muistakaa, että näen useita hoitajia, kun vien lapset ja kun haen heidät. Jos en nähnyt heidän viestiään, yksinkertainen (lause) "hei, Heather, poikasi tarvitsee vaippoja, ehkä et huomannut viestiämme" olisi toiminut, Heather sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se

.

"Miksi iso ja pitkä viesti piti kirjoittaa lapseni vatsaan?"

Hän kertoi Facebookissa, että oli hangannut lapsen vatsaa kosteuspyyhkeillä useita kertoja, mutta tussaus ei lähtenyt pois.

– Kaikkein pahimmassakaan tapauksessa en silti ymmärrä, miksi mitään muuta kuin "tarvitsen vaippoja" olisi pitänyt kirjoittaa. Miksi iso ja pitkä viesti piti kirjoittaa lapseni vatsaan, en vain tajua.

Heatherin mukaan tapaus ei ollut hoitopaikassa edes ensimmäinen. Aiempi tapaus ei naisen mukaan ollut kuitenkaan yhtä paha.

Viestin kirjoittanut työntekijä sai potkut

Heather valitti tapahtuneesta hoitopaikkaan, ja viestin kirjoittanut työntekijä sai potkut.

Lasten koulutuskeskuksen johtaja pahoitteli tapahtunutta ja myöntää, että teko oli vastoin hoitajien ammattietiikkaa.

– Olemme välittömästi tarttuneet toimeen ja tämä henkilö on erotettu. Tarkistamme toimintatapamme, jotta tällaista ei voi sattua uudelleen, johtaja Cindy Carter DeCosta kommentoi.

"Tämä on todella anteeksiantamatonta"

Heather ei aluksi tiennyt, onko hänellä oikeutta olla vihainen tapahtuneesta. Nainen kirjoitti aiheesta Facebook-julkaisun, joka keräsi runsaasti huomiota, kun kymmenet tuhannet ihmiset jakoivat sitä.

Heather oli olettanut vain perheensä ja ystäviensä näkevän hänen jakamansa kuvat, mutta se levisikin laajemmalle. Pian kävi ilmi, että suurin osa kommentoijista oli Heatherin puolella.

– Voi luoja, joku saa potkut huomenna, ja voin myös nähdä haasteen päiväkotia vastaan. Ja sinut voittamassa (oikeudessa), Carmen Kohlmeier kirjoittaa.

– Epätodellista. Kuka tekee noin lapselle? Nicole Ortega ihmettelee.

– Siis, toki raportit pitäisi lukea, mutta tämä on todella anteeksiantamatonta. Olet aikuinen, hän olisi voinut lähettää sähköpostin, soittaa, kertoa kasvokkain, on paljon muita soveliaampia tapoja tehdä tämä. Itse olisin raivona, Emily Nicole sanoo.

Heather ei halua palauttaa lapsiaan samaan hoitopaikkaan, mutta uuden paikan saaminen muualta on osoittautunut vaikeaksi.

Lähteet: News-press.comFox4now.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja