Mainos

Päihtynyt kuljettaja ja matkustaja sammuivat risteykseen, auto ei sammunut – toinen rattijuoppo peruutti päin poliisiautoa

Poliisilla oli kädet täynnä töitä päihtyneiden kuljettajien parissa Espoossa maanantaina ja tiistaina.

Aamuyöllä kahdelta poliisi sai ilmoituksen Laajalahteen Kirvuntien ja Turvesuontien risteykseen. Hätäkeskukseen soittanut henkilö oli ajanut risteykseen ja ihmetellyt, miksei hänen edessään ollut henkilöauto liikkunut, vaikka liikennevalot olivat pois käytöstä eikä muuta liikennettä ollut.

Totuus selvisi, kun henkilö nousi autostaan toisen auton vierelle, ja huomasi sekä auton kuljettajan että matkustajan olleen syvässä unessa. Auto tosin oli käynnissä.

Kun ilmoittaja odotti poliisia paikalle, kuljettaja havahtui ja ajoi auton 50 metrin päähän Muolaantielle. Kuljettaja puhalsi 1,36 promillen lukemat poliisin alkometriin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Maanantaina alkuillasta Länsi-Uudenmaan poliisi sai ilmoituksen sekavasta naiskuljettajasta Olarinluoman ST1-asemalla. Ilmoittaja yritti pidätellä naista, joka lähti kuitenkin asemalta ajamaan. Poliisi tavoitti epäillyn ajoneuvon Koivu-Mankkaan tiellä. Kuljettajan ajo oli epävarmaa ja hän puhalsi alkometriin 1,17 promillen lukemat. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Maanantaina iltakahdeksalta poliisi sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Kivenlahdessa. Poliisi tavoitti autoilijan Aallonkohinan parkkipaikalta. Kuljettaja lähti peruuttamaan, jolloin hänen autonsa osui kevyesti poliisiauton keulaan. Kuljettaja puhalsi 1,23 promillea, hänet otettiin kiinni ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.