Pahoista allergioista kärsivä Annimari Korte kommentoi huonetoverinsa hämmentävää ruokavaliota: "Jos on hyvä urheilija, niin kai sitä sitten pystyy syömään"

Suomen yleisurheilutähtiin lukeutuva pika-aituri Annimari Korte koki todellista ihmetystä nähdessään jamaikalaisen huonetoverinsa ruokavalion. 

Korte oli mukana aitomassa Luzernin yleisurheilukilpailussa, jossa hän nappasi B-finaalin kakkostilan ajalla 13,26. Nooralotta Neziri voitti kilpailun neljä sadasosaa nopeammalla ajalla.

Korte viittasi twiitissään Usain Boltiin, joka on tunnetusti suuri McDonald'sin kananugettien ystävä.

– Tuli kyllä hämmentynyt olo. Ihmettelin jo illallisella, kun se söi McDonald'sin ruokaa ja sama jatkui aamupalalla sekä lounaalla. Hän sanoi minulle tykkäävänsä tästä, että mikäs siinä sitten. Kuulemma aika paljon jamaikalaiset täällä Euroopassa ollessaan mielummin syövät sitä, kun eivät tykkää täkäläisestä ruuasta, Korte sanoi MTV Urheilulle.

– Jos on hyvä urheilija, niin kai sitä sitten pystyy syömään, hän naurahti.

Lukuisista ruoka-allergioista kärsivä suomalaisurheilija harmitteli Twitterissä myös sitä, kuinka vaikeaa gluteenitonta ruokaa on saada ulkomailla. Korte kärsi päänsärystä ja kurkkukivusta Luzernin kilpailun alla.

– Täällä on tosiaan ollut vaikeaa. Toissapäivänä minulle taidettiin antaa soijakastiketta, jossa oli vehnää, mutta tällaista tämä on ulkomailla. Tähän täytyy vain tottua. Vaikka olisi huono olo, niin silti pitää juosta, Korte päättää.

Lue myös:

    Uusimmat