Pahoinvoinnista kärsineeltä tuoreelta äidiltä osuva vertaus: "Tuntui kuin minulla olisi ollut 9 kuukautta kestänyt krapula"

Tuore äiti avautuu raskaudenaikaisesta pahoinvoinnista, joka seurasi häntä lähes koko raskauden ajan. Nainen vertaakin tunnetta yhdeksän kuukautta kestävään krapulaan.

Päivittäinen, läpi raskauden jatkunut pahoinvointi ei valitettavasti jäänyt Hollyoaks-sarjasta tutun Jennifer Metcalfen ainoaksi ongelmaksi, sillä hän kertoo kärsineensä tämän lisäksi myös jatkuvasta väsymyksestä ja ummetuksesta.

– Minusta tuntui kuin minulla olisi ollut yhdeksän kuukautta kestänyt krapula ilman sitä hauskaa osuutta, Metcalfe kertoi Daily Mailille.

35-vuotias nainen epäileekin joutuneensa kokemaan kaikki mahdolliset raskaudenaikaiset oireet, jotka on vain mahdollista käydä läpi. 

– Pahoinvointi oli pahin kaikista, sillä se alkoi kuuden viikon jälkeen ja jatkui aivan loppuun saakka. Olen iloinen, että se on ohitse! Metcalfe kertoo ja lisää menettäneensä ruokahalunsa lähes yhdeksäksi kuukaudeksi.

– Muutaman kilon saaminen ei tuntunut miltään sen rinnalla, etten pystynyt nukkumaan ja syömään mitä olisin halunnut. Minun mielitekoni olivat täysin päinvastaisia – koin vastenmielisyyttä ruokaa kohtaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka raskausaika itsessään ei ollut naiselle mitään herkkua, hän kertoo sen olleen kaiken sen arvoista; hän rakastaa äitiyttä enemmän kuin mitään. Tuoreen äidin arvomaailma on muuttunut huomattavasti hänen nähtyään läheltä sen, mihin naisen keho pystyy.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tunnen itseni nyt itsevarmaksi, enkä huolehdi enää niin paljon vanhenemisesta. Huolehdin sen sijaan terveydestäni. Niin kauan, kun kehoni toimii niin kuin sen pitää ja painoni on normaalirajojen sisällä, en todellakaan välitä siitä, näytänkö täydelliseltä bikineissä.

Nainen onkin julkaissut suositulla Instagram-tilillään rehellisiä kuvia siitä, miltä synnyttänyt naisvartalo todella näyttää raskauden ja synnytyksen jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Neljä viikkoa sen jälkeen, kun poikani jätti asuntonsa tyhjilleen, näytän tältä, eikä se mielestäni ole lainkaan paha! Tiedän monia naisia, jotka tuntevat ahdistusta synnytyksen jälkeisestä vartalostaan, mutta minulle tämä on viimeisin huoleni, Metcalife toteaa. 

Lähde: GoodtoKnow

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja