Päävalmentaja ilmoitti: Roman Eremenkolle kenkää

Venäjän jalkapalloliigassa pelaava Spartak Moskova on purkanut suomalaisen keskikenttäpelaaja Roman Eremenkon sopimuksen. Spartakin päävalmentaja Oleg Kononov vahvistaa asian seuran verkkosivuilla.

– Roman Eremenko on hyvä pelaaja, olen sanonut sen jo aiemmin. Mutta en voi taata hänelle paikkaa avauskokoonpanossa. Hänen paikalleen on nuoria hyviä pelaajia. Tällä hetkellä he ovat luultavasti jollain tavalla Romania huonompia, mutta heidän täytyy kehittyä ja he pystyvät sitä kautta tuottamaan Spartakille paljon hyvää, Kononov perusteli Eremenkon potkuja tiistaina.

Spartak kertoo samalla purkaneensa myös keskikenttämies Ivelin Popovin ja puolustaja Marko Petkovićin sopimukset.

Eremenkon tilanne oli elänyt viime aikoina. Eremenko oli MTV Urheilun tietojen mukaan osallistunut juuri Spartakin harjoitusleirille ja neuvotteli seuran kanssa vielä sopimuksesta – sen jälkeen, kun venäläislehti Sport-Express uutisoi joulukuussa, että Eremenkon sopimus olisi jo tuolloin katkaistu.


Eremenkoa kohtaan on osoitettu kiinnostusta muiden venäläisseurojen tahoilta. Yhteydenottoja on tullut tiettävästi myös Italiasta ja Kiinasta.

Eremenko palasi pelikentille lokakuussa oltuaan kaksi vuotta sivussa kokaiinikärystä tulleen dopingpannan seurauksena. Keskikenttä-ässä ehti pelata Spartakin paidassa Venäjän liigassa neljä ottelua, Eurooppa-liigassa kaksi peliä ja Venäjän cupissa yhden ottelun.

Lue myös:

    Uusimmat