Mainos

Päästömanipuloitujen autojen korjaukset alkavat Suomessa

Trafi on vastaanottanut takaisinkutsuilmoitukset VV-Auto Group Oy:ltä, joka toimii Audin ja Volkswagenin maahantuojana Suomessa.

Maahantuojan mukaan korjaustoimenpiteet alkavat tänä keväänä. Ensimmäiset korjattavat mallit ovat Audi A4, A5 ja Q5 sekä Volkswagen Golf ja Amarok.

Trafi varmistaa, että kaikille takaisinkutsukampanjan piiriin kuuluville ajoneuvoille suoritetaan korjaavat toimenpiteet.

– Takaisinkutsukampanjan piiriin kuuluvien ajoneuvojen haltijoiden ei tarvitse vielä tässä vaiheessa tehdä mitään vaan ajoneuvot tullaan kutsumaan maahantuojien toimesta korjattavaksi, tarkentaa Trafin osastopäällikkö Toni Pallaspuro.

– Saksan hyväksyntäviranomainen ei ole vielä hyväksynyt kaikkien mallien osalta valmistajan esittämiä korjaustoimia. Iso-Britannian ja Espanjan hyväksyntäviranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet hyväksymiensä Seat ja Skoda -merkkisten autojen korjaustoimenpiteitä eivätkä aikataulua, kertoo Pallaspuro.

Maahantuoja tiedottaa takaisinkutsukampanjan sisällöstä ja aikataulusta tarkemmin. Lisätietoja takaisinkutsukampanjaan liittyen saa Audin ja Volkswagenin nettisivustoilta.

Lähde: Trafi

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.