Pääseekö rallin suomalaislupaus Fordin WRC-auton rattiin? Antoi arvoituksellisen vastauksen

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa velloivat spekulaatiot ruotsalaisen yrittäjän Lars Stugemon päivityksestä hänen tiiminsä Sunnyside Experiencen sivuilla.

– Huhujen mukaan Sunnyside testaa Fiesta WRC19 -autoa Suomessa (Funland). Huhut pitävät paikkansa - tarkoitus on testata autoa Funlandissa. Asia vahvistettu, Sunnyside Experience kertoi Facebookissa.

– Huhujen mukaan myös nuori kyky saa mahdollisuuden testata kilometrejä.

Nekin huhut pitävät paikkansa jälleen kerran. Asia vahvistettu.


Todennäköisin vaihtoehto nuoreksi kyvyksi on rallin SM-sarjasta tuttu Emil Lindholm, joka sijoittui toissa viikon Ruotsin MM-rallissa R5-autojen luokassa toiseksi. Stugemo on nimittäin yksi Lindholmin tukijoista.

– Tuota noin... Minä luulen, että on parempi, etten kommentoi asiaa. Ikävä kyllä en voi asiaa vahvistaa, Lindholm toteaa arvoituksellisesti MTV Urheilulle.

– Toki olen asiasta kuullut. Larsin kanssa puhumme ihan viikoittain. Olen myös Larsia kovasti kannustanut, että kokeilisi WRC-autoa. Hän on jo siitä pidemmän aikaan puhunut. Lars on ajanut jo pitkään erilaisilla R5-autoilla, mutta tuota kannattaisi vielä elämässä kokeilla, Lindholm jatkaa.

Stugemo vuokraa Ford Fiesta WRC:n entisen rallikuljettajan Janne Tuohinon JanPro Racing -tiimiltä. Ensiksi Stugemo ja todennäköisesti Lindholm testaavat WRC-autoa, mutta myös osallistuminen kansalliseen kisaan joko Suomessa tai muualla Euroopassa on mahdollista.

– Tavallaan jos miettii, että Suomesta ja Fiesta WRC... Ei se oikein muukaan auto voi olla. M-Sportilta saisi myös auton, mutta kyllä tämä Jannen auto on, Lindholm vahvistaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.