Pääkkösellä ja Vartialla 5 miljoonan saunahanke – Mattolaituri-ravintola vakuutena

Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia vierailivat tänään torstaina Enbuske & Linnanahde Crew'ssa.

Ystävyksen ja liikekumppanit, näyttelijä Jasper Pääkkönen ja yrittäjä Antero Vartia tiedottivat tänään rakennuttavansa tulevan vuoden aikana Helsingin Hernesaareen tilaussauna ja ravintolan, joiden yhteyteen tulee myös yleinen puusauna ja savusauna. Saunasta voi käydä myös uimassa meressä.

Kaksikko haluaa rakentaa saunan niin ekologisesti ja laadukkaasti kuin mahdollista.

– Meillä on laatustandardit äärimmäisen korkealla. Haluamme rakentaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti, suomalaisesta puusta, josta tiedämme, mistä se on tullut. Lisäksi rakennuksen on kestettävä Suomen ääriolosuhteita, Pääkkönen selittää.

Sauna-ravintolan kustannusarvio on hulppeat viisi miljoonaa euroa. Vartia ja Pääkkönen myöntävätkin laitaneensa peliin kaiken, mitä heillä on.

Vartia esimerkiksi on laittanut projektiin vakuudeksi suositun merenrantaravintolansa, joka sijaitsee Kaivopuiston rannassa.

– Omalla kohdallani se tarkoittaa sitä, että Mattolaituri-ravintolani on tässä vakuutena. Eli jos homma kosahtaa, voi olla, että minulla ei ole enää Mattolaituriakaan, hän toteaa MTV.fin haastattelussa.

– Olemme laittaneet kaiken peliin ja ottaneet järjettömät pankkilainat, Pääkkönen puolestaan totesi Enbuske & Linnanahde Crew'n haastattelussa.

Hänen suunnitelmanaan on viedä tulevaan saunaan myös Suomessa vierailevat elokuvaihmiset muun muassa Yhdysvalloista.

– Aina, kun on ollut ulkomaalaisia vieraita Suomessa, on sama ongelma. Haluttaisiin päästä tavalliseen suomalaiseen saunaan, mutta sellaista ei Helsingin keskustassa ole. Se on käsittämätön tilanne, varsinkin kun ollaan saunan synnyinseuduilla, Pääkkönen selittää.

Katso kaksikon haastattelu Enbuske & Linnanahde Crew'sta. Videolla näytetään myös havainnekuvaa siitä, miltä rakennus tulee näyttämään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja