Mainos

Pääkaupunkiseudun junaliikenteessä häiriöitä - pakkanen ja lumi riesana

Pääkaupunkiseudun junaliikenteessä on runsaasti häiriöitä kaluston vikaantumisen takia, kerrotaan VR:n viestinnästä.  

– Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä on aamulta peruttu 12 junaa. Myöhästymisiä on ollut, koska epäkuntoon mennyttä kalustoa ollut radalla tukkimassa liikennettä, kertoo VR:n kuljetuspäällikkö Christian Dahlström.

VR:n viestinnästä kerrotaan, että pakkasesta ja lentävästä lumesta johtuva kaluston vikaantuminen on ruuhkauttanut Helsingin rautatieaseman. Tämän vuoksi junat eivät pysty kulkemaan aikataulujensa mukaisesti.   

Dahlström sanoo, että satunnaisesti on ollut muutaman minuutin myöhästymisiä. Kaksi yöjunaa pohjoisesta etelään ovat olleet myöhässä puolesta tunnista tuntiin.

– Tiedossa ei ole suurempia myöhästymisiä. Kaukojunat odottavat näitä myöhässä olevia junia. Sen vuoksi jatkoyhteydet ovat puolestaan myöhästyneet.

Tilannetta MTV Uutisille ennen aamu yhdeksää arvioinut Dahlström sanoo, että kalusto on nyt siirretty pois ja ruuhka-aika ohi. Lähiliikenteen pitäisi alkaa sujua normaalisti.

MTV Uutisten Facebookissa matkustajat ovat jo kommentoineet myöhästymisiä.

K–juna Helsinkiin oli myöhässä 20 minuuttia, lisäksi joitakin junavuoroja ajetaan puoliksi K-junina ja puoliksi N-junina. Puistolan kohdalla kuljettaja kuulutti, että K–juna muuttuukin yhtäkkiä N-junaksi ja pysähtyy kaikilla asemilla.Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja