Cassie Ventura rikkoi hiljaisuutensa P. Diddyn pahoinpitelyvideoon liittyen

Cassie Venturalle sataa tukea somessa.

Muusikko Cassie Ventura rikkoi hiljaisuutensa liittyen hiljattain mediassa ja somessa levinneeseen vuoden 2016 valvontakameravideoon, jossa hänen ex-kumppaninsa, P. Diddy -nimellä tunnettu räppäri ja tuottaja Sean Combs pahoinpitelee häntä hotellissa.

Ventura jakoi Instagram-tililleen postauksen, jonka alussa hän kiittää perhettään, ystäviään, ventovieraita sekä "heitä, joita ei ole vielä tavannut" tuesta sekä rakkaudesta. 

– Ylitsevuotava rakkaus on luonut nuoremmalle itselleni paikan, johon voin asettua ja jossa voin nyt tuntea olevani turvassa, mutta tämä on vasta alkua. Perheväkivalta on ongelma. Se hajotti minut joksikin, jollaiseksi en olis koskaan voinut uskoa tulevani. Kovan työn ansiosta voin tänä päivänä paremmin, mutta tulen aina toipumaan menneisyydestäni, Ventura kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ventura osoittaa julkaisussaan kiitokset myös kaikille niille, jotka ovat ottaneet asian vakavasti.

– Ainoa pyyntöni on, että kaikki avaisivat sydämensä sille, että uhreja uskottaisiin ensimmäisenä. Vaatii paljon sydäntä kertoa totuus tilanteessa, jossa olit voimaton. Ojennan käteni kaikille, jotka elävät edelleen pelossa. Olkaa yhteyksissä läheisiinne, älkää hylätkö heitä. Kenenkään ei tulisi kantaa tätä taakkaa yksin, hän kirjoittaa.¨

Ventura päättää tekstinsä kiittäen ja kertoen, ettei hänen matkansa kohti toipumista tule koskaan päätökseensä, mutta  kertoo tuen merkkaavan hänelle valtavasti. 

Julkaisu on kerännyt kymmeniä tuhansia kommentteja.

Venturan pahoinpidellyttä Sean Combsia on syytetty viime vuosina muun muassa useista pahoinpitelyistä, raiskauksista ja ihmiskaupasta. Marraskuun 2023 jälkeen Combs on joutunut vastaamaan viiteen muuhun siviilikanteeseen, joissa räppäriä syytetään muun muassa seksuaalirikoksista. Hän itse on kiistänyt kaikki syytteet ja tapausten käsittely on edelleen kesken.

Lue myös:

    Uusimmat