Ozzy Osbourne möläytti Kelly Osbournen pian syntyvän lapsen sukupuolen – tytär vahvistaa

Ozzy Osbourne ehti kertoa tyttärensä Kelly Osbournen lapsen sukupuolen ensimmäisenä julkisuuteen.

Laulaja  Kelly Osbourne  ja hänen puolisonsa Slipknot-yhtyeen dj Sidney "Sid" Wilson odottavat poikavauvaa. Asian kertoi tosin jo Kellyn isä  Ozzy Osbourne syyskuussa SiriusXM-radiokanavan haastattelussa.

– Hän on kuudennella kuulla. Hän on iso. Hän saa pojan, Ozzy kertoi haastattelussa.

Kelly vahvisti tiedon Entertainment Tonightille.

– Hän (Ozzy) on niin innoissaan, kun vauva on poika. Minusta ja veljestäni tämä on ensimmäinen poika, Kelly kertoi ja viittasi siihen, että hänen veljellään Jack Osbournella on 4 tytärtä: Pearl, 10, Andy, 7, Minnie, 4, ja Maple, 2 kuukautta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tiedän, että olen ollut hyvin hiljaa viime kuukausina, joten ajattelin kertoa teille kaikille, miksi. Olen aivan innoissani kertoessani, että minusta tulee äiti. Se, että sanon olevani onnellinen, ei ole tarpeeksi. Olen hurmioitunut, Kelly kirjoitti tuolloin.

Kelly ja Sid ovat olleet ystäviä 23 vuotta, mutta helmikuussa 2022 Kelly julkaisi Instagramissa kuvan, jossa kertoi heidän suhteensa uudesta käänteestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 23 vuoden ystävyyden jälkeen en voi uskoa, mihin päädyimme. Olet paras ystäväni, sielunkumppanini ja olen syvästi rakastunut sinuun, Sidney George Wilson, Kelly kirjoitti tuolloin.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat