Outo olutlasi, pizzalaser, taskumattihuivi – uskomattomat keksinnöt ruokahifistelijöille

Maailmassa keksitään jatkuvasti toinen toistaan erikoisempia keksintöjä. Makuja.fi kokosi kymmenen hulvatonta keksintöä, joiden on määrä helpottaa ruoasta ja juomista nauttivien elämää.

Joudutko joskus syömään keittoa yksin? Anti-Loneliness Ramen Bowl -nimiseen kulhoon voi kiinnittää oman puhelimensa niin, että voit esimerkiksi skypettää ystäviesi kanssa.

Katso, millaisia muita keksintöjä lähiaikoina on kehitelty:

Taskumattihuivi

FlaskScarf-niminen keksintö on suunniteltu kaikille naisille, jotka haluavat hieman hörppiä juomiaan salassa muilta. Myös miehille on tarjolla samankaltainen keksintö, mutta se on huivin sijaan kravatin muodossa.

Chopstick Straws eli syömäpuikkopilli

Julian Lencher kehitti syömäpuikkopillin helpottamaan ihmisten arkea. Syömäpuikkopillin sijaan voi toki myös käyttää tavallista lusikkaa tai pilliä.

Trongs

Trongs-nimisten sormipinsettien avulla sormia ei tarvitse liata.

Kananmunamuistuttaja

Egg Minder -niminen keksintö muistuttaa puhelinsovelluksen ja tietynlaisen munakennon avulla kuluttajaa siitä, onko hänellä vielä tarpeeksi kananmunia kotona. Egg Minder myös pitää huolta siitä, että munat tulee syödyksi oikeassa järjestyksessä, vanhimmasta uusimpaan.

Varkaudenestopussi

Varastaako kollegasi aina evääsi? Tämän keksinnön avulla lounaasi näyttää olevan homeessa ja kukaan ei takuulla koskekaan niihin.

Olut- ja shottilasi yhdessä

Jokaiselle nautiskelijalla on tarjolla lasi, josta on mahdollista juoda lasillinen haluamaansa juomaa ja tämän lisäksi myös pieni shottilasillinen.

Pizzalaser

Pizzalaserin ansiosta ei vahingossakaan tule leikanneeksi paloja väärin.

Kulho yksinäisyyttä vastaan

Anti-Loneliness Ramen Bowl -niminen tuote on kehitelty siltä varalta, että joutuu syömään keittoa yksin. Kyseinen kulho yrittää siis taistella yksinäisyyttä vastaan mahdollistamalla esimerkiksi skypettämisen ruokailun aikana.

Oliiviöljyrulla

Haluatko levittää oliiviöljyä leivän päälle aivan kuin deodoranttia kainaloon? No tässä maailmassa myös se on mahdollista.

Hampurilaiskengät

Ihmiset nauttivat syömisestä niin paljon, että osa haluaa pitää päällään ruokaa muistuttavia asusteita. Saucony Shadow 5000 "Burger" -nimellä kulkeva kenkämalli sopii esimerkiksi hampurilaisista pitäville henkilölle.


Lue lisää:

Lue myös:

    Uusimmat