Mainos

Oulun kolmoissurmasta epäilty tunnusti

Oulun kolmoissurmasta on pidätettynä kolme miestä, joiden kuulusteluja jatketaan.

Oulussa 11.06. klo 23.30 - 12.06. klo 15.40 välisenä aikana Kirkkokatu 49:ssä kerrostaloasunnossa tapahtuneen kolmoismurhan tutkinnan yhteydessä pidätetyistä neljästä miehestä yksi on vapautettu tänään. Kolmen muun pidätetyn osalta kuulustelut jatkuvat. Yksi pidätetyistä on tunnustanut rikoksen ja kertonut tapahtumien kulun. Teon syyksi on paljastunut asunnossa syntynyt riita. Riidan aikana tilanne on karannut käsistä tunnetuin seurauksin. Alkoholilla on osuutta tapahtumiin, kertoo poliisi.

Kaikki osapuolet ovat entuudestaan poliisin tuttuja. Kiinniotetuilla on väkivaltatausta.

- Jotkut tiedotusvälineet ovat tuoneet asian julki siten, että tiedotusvälineet ovat virheellisesti maininneet sekä uhreilla että epäillyillä olevan väkivaltataustan. Tämä on pahoittanut joidenkin uhrien omaisten mielen, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kari Rantanen sanoo.

Seuraavan kerran poliisi tiedottaa asiasta huomenna.

Kolmen teräaseella tapetun uhrin henlöillisyydet on selvitetty. Yksi surmatuista oli Oulun Heinäpäässä sijaitsevan asunnon haltija, 42-vuotias oululaismies. Lisäksi surman saivat oululaiset vuonna 1969 syntynyt mies ja 1973 syntynyt nainen.

Rikoksen tekninen tutkinta ja kuulustelut rikoksen selvittämiseksi jatkuvat.

Kolmoissurma paljastui lauantaina iltapäivällä Oulun Heinäpäässä, Kirkkokatu 49:ssa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa. Oulun poliisi sai hieman ennen kello neljää iltapäivällä ilmoituksen, jossa asuntoon pyrkinyt vieras oli epäillyt, että kaikki siellä ei ole kunnossa, koska hän ei päässyt sisälle. Kun poliisi tarkasti asunnon, sieltä löytyi surmattuna nainen ja kaksi miestä. Myös asunnossa ollut koira oli tapettu.

Naapuritalon asukkaiden mukaan surmatalon ympäristössä oli liikkunut viime aikoina jonkin verran outoa porukkaa, joista osa oli päihtyneitä.

Oulun poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvistä havainnoista kerrostalosta tai sen läheisyydestä numeroon (08)3137353, (08)3137111/väkivaltatoimisto tai (08)5529210.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 13.06.2004)

(Kymmenen uutiset 13.06.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.