Ouluhallin menestyskeikka villitsi fanit

Scandinavian Hunks esiintyi lokakuun alussa Oulussa. Ouluhallissa pidetty keikka oli jättimenestys, jossa innokkaat fanit olivat rynnätä lavalle asti. Samassa tilaisuudessa esiintyi muitakin Suomen huippuesiintyjiä aina PMMP:n tytöistä Frederikiin.

Keikkapaikalle saavuttaessa ensimmäinen tehtävä on purkaa auto ja järjestellä takahuone kuntoon.

Päiväsaikaan harjoitellaan kuntosalilla. Tero ja Matias suostuivat pitkän suostuttelutuokion jälkeen riisumaan paitansa Helmen naisten iloksi.

Jucci ja Tero ovat erottamaton parivaljakko.

Matias yrittää keskittyä illan show´hun ja koreografioihin lavan takana Ouluhallissa, mutta paparazzi häiritsee miehen keskittymisrauhaa ja saa Matiaksen hymyilemään.

Illan tapahtuman juontaja Mikko Kivinen viihtyi Hunksien kanssa takahuonealueella. Mikko osaa huudattaa Hunksit lavalle oikeanlaisella tarmolla ja fiiliksellä ja saa yleisön esilämmitettyä Hunksien keikkaa varten.

Järjestysmiehillä oli pitelemistä

Show´n jälkeen nimikirjoitukset julisteisiin ovat kysyttyä tavaraa. Matias kirjoittaa omaansa pitkään ja hartaasti.

Kenenkään nimikirjoitus ei saa jäädä kirjoittamatta.Tero seuraa vierestä kun joku Hunkseista taiteilee Sami Sarjulan kuvan päälle omaansa.

Nikita hymyilee aina vaan, vaikka täysi hallillinen ihmisiä huutaa kurkku suoranaan! Huomioi Nikitan uusi hieno tatuointi olkapäässä.

Lauri Tähkä? Ei vaan Matias lavan takana hakemassa oikeanlaista tunnelmaa illan keikkaa varten.

Ryhmän tuorein jäsen Ville on mukava, leppoisa ja lämmin kaveri, vaikka näyttää ulospäin kovalta. Keikka on Villen kuudes, ja mies pääsee heti isoille areenoille. Scandinavian Hunks on kova koulu eikä pehmeitä laskuja anneta.

Tosimiehet vasemmalta oikealle: Ville, Frederik ja Matias! Frederik lämmitti naisyleisön Hunkseille valmiiksi. Hunksit heittivät lisää vettä myllyyn kysymällä heti ensimmäisessä spiikissään Ouluhallin yleisöltä, pitäisikö Frederikin liittyä Hunksien riveihin. Vastaus oli noin 5000 naisen yhteisellä vastauksella "kyllä"!

Ouluhallin yleisö ja sen innokkuus yllätti jälleen kerran niin Hunksit kuin järjestäjätkin! Tuhansien naisten huutava lauma saa esityksen tuntumaan yliluonnolliselta. Kun yleisö antaa kaikkensa, myös Hunksit yltävät ennennäkemättömiin suorituksiin.

Matias nauttii täysin siemauksin lavalla olemisesta. Ja niin nauttivat myös Oulun naiset!

Ouluhallin täytti lokakuun alussa kaikkiaan noin 5000 naisen faniyleisö. Scandinavian Hunksin esityksen lopuksi yleisö sekosi niin totaalisesti, että aidat eivät enää pidätelleet naisia. Järjestysmiehillä olikin täysi työ pitää naiset poissa lavalta. Tämän kokoinen naisyleisö ei ole kokeneemmillekaan järjestyksenvalvojille helppo tapaus pitää aisoissa. Hunks-mania on taas voimissaan. Seuraavan kerran Scandinavian Hunks esiintyy Oulussa Madetojasalissa 21.10. Silloin lavalle astutaan täysin uudella show´lla ja Las Vegasin Thundereilla höystettynä!

PMMP:n Paula ja Mira ovat Hunksien vanhoja tuttuja ja kiertäneet samoilla kiertueilla poikien kanssa vuosien saatossa. Tytöt olivat valmistautumassa omaan show´hunsa kun Hunksit tulivat häiritsemään. PMMP:lle ja Hunkseille yhteistä on suunnaton lavakarisma. Sitä joko on tai ei, ja näillä kahdella ryhmällä sitä vain on!

Fanien kanssa otettaviin yhteiskuviin riittää aina aikaa niin ennen show'ta kuin sitä ennenkin.

Show´n jälkeen tyttöjä riittää poikien kanssa yhteiskuviin ja pojat ovat vähintäänkin yhtä mielissään, kun saavat olla kauniiden tyttöjen kanssa yhteiskuvissa.

Hunks-miehet ovat komeina ja osaavat aina edustaa. Hyvän ja onnistuneen show´n jälkeen ja tyylikkäästi vaatetettuna kelpaa lähteä ulos hyvillä mielin! Kuvassa vasemmalta oikealle Matias, Tero, Mauno, Sami E. sekä Joel.

Teksti ja kuvat: Samuli Järvinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja