Oulan herkullisia menukokonaisuuksia Makuja-ohjelmassa

Makuja-keittiössä nautiskellaan loppuvuoden ajan Oulan loihtimista herkuista, jotka muodostavat samalla käteviä menukokonaisuuksia.

Huomenta Suomen Makuja-ohjelma tarjoaa luoville kotikokeille loppuvuoden ajan käteviä menukokonaisuuksia. Kauhan varressa ruokavinkkejä jakaa aina 13.12. asti suosikkikokki Oula Hänninen.

– Loppuvuonna Makuja-ohjelmassa ideana on tehdä joka viikko viisi ruokaa, jotka muodostavat yhdessä menun. Joka päivän ruoka toimii tietysti yksinkin esimerkiksi lounaana tai päivällisenä. Mutta viikon ruoista voi sitten loihtia myös kokonaisuuden, jolloin ne muodostavat viiden ruokalajin menun, Oula kertoo.

Reseptit ovat Oulan omia suosikkeja ja suunniteltu siltä pohjalta, että ne on helppo toteuttaa kotioloissa. Huomioon on tietysti otettu myös ajankohtaiset sesongit.

– Tällä viikolla loihditaan syysmakuja, sen jälkeen on luvassa pikkujouluteemaa, sitten itsenäisyyspäiväruokia ja lopuksi vielä herkuttelua jouluhenkeen, Oula paljastaa.

Tällaisia herkkuja on jo valmistunut Oulan syysmenukokonaisuuteen:

Makuja-keittiö nostattaa katsojien ruokahalua joka arkiaamu MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmassa klo 8.05.Uusinnat AVAlla 11.55 ja 16.00.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat