Ota mallia tähdiltä: Yhdistä värejä ja printtikuoseja rohkeasti

Kun talvi alkaa väistyä, on vaatekaapista usein helpompi valita ylle värejä ja pirteitä näyttäviä printtejä. Tähdet näyttävät mallia siinä, kuinka näitä elementtejä voi yhdistellä todella rohkeasti – ilman, että lopputulos on mauton.

Hugo By Hugo Bossin näytöksessä Mercedes-Benzin muotiviikoilla nähtiin useamman tähden yllä kirkkaita värejä, jotka oli yhdistetty näyttävien printtikankaiden kanssa. Ota mallia tähdiltä ja uskaltaudu kokeilemaan rohkeaa asuyhdistelmää tähtien mallin mukaisesti!

Kokeile kirkkaita värejä rohkeasti

Saksalaisnäyttelijä Palina Rojinskin, 27, mallin mukaisesti kirkkaitakaan värejä ei tarvitse pelätä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että usein kirkkaista väreistä puhuttaessa jokaisella on omat suosikkinsa – ja inhokkinsa. Kunnioita omia mieltymyksiä kun sonnustaudut kirkkaisiin väreihin, niin tunnet olosi mukavaksi.

Kun asussa on erityisen kirkkaita yksityiskohtia, vie hallitsevin väri huomiota asukokonaisuudesta. Tästä syystä kirkkaiden värien ja printtikuosien yhdistelmä voi olla yllättävänkin harmoninen.

Luo uusia väriyhdistelmiä

Saksalaisnäyttelijä Anna Maria Muehe, 27, onnistui yhdistämään värejä ja printtikuviot omaan tyyliinsä sopivimmalla tavalla. Näyttelijän mallin mukaisesti värien ja printtikankaan yhdistelmän ei tarvitse olla räväkkä.

Sen sijaan, että yhdistäisi näyttävien erityisen kuosien kanssa pelkkää mustaa, voi ottaa mallia Muehen tyylistä. Ruskeilla ja harmailla väreilläkin asukokonaisuuksiin voi hakea pirteyttä mustan sijaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja