Mainos

Osuuspankilta yllätys: Sähköauto ja kaikki kustannukset kuukausimaksulla

OP lähtee mukaan autobisnekseen tarjoamalla sähköautoja kiinteällä kuukausihinnalla. 

OP:n Kulku-palvelu tarjoaa pääkaupunkiseudun kuluttajille ja pienyrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla.

– Liikkumisen kenttä tulee muuttumaan merkittävästi. Merkittäviä muutostrendejä ovat liikkumisen palveluistuminen, digitaaliset palvelukanavat sekä liikkumisen ekologisuus, sanoo OP:n liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.

– Autoilun palveluiden kehittäminen on välttämätöntä, jotta liikkuminen palveluna eli Mobility as a Service -konsepti (MaaS) voi toteutua, Heikkilä jatkaa.

Palvelussa on kaksi eri palvelutasoa. Kattavampi sisältää auton käytön lisäksi tarvittavat huollot ja korjaukset, kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun huoltoon, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä rajoittamattoman määrän autopesuja. Peruspalvelu sisältää sähköauton käytön lisäksi huollot ja korjaukset.

Jo alkuvaiheessa sähköautoja on tarjolla useammalta merkiltä. Palvelun kautta käyttöönsä voi saada esimerkiksi sähköautomallit Teslalta ja Nissanilta tai hiljattain lanseeratut Hyundain ja Renaultin täyssähköautot. 

Edullisimmillaan palvelun saa käyttöönsä alle 500 eurolla kuukaudessa, mutta esimerkiksi Tesla Model S kattavimmalla palvelulla maksaa lisävarusteista riippuen noin 1350 euroa kuukaudessa. Asiakas sitoutuu palveluun vähintään kahdeksi vuodeksi.

Valittu auto, sen varustelutaso, sopimuksen kesto, palvelupaketti ja ajokilometrit vaikuttavat palvelun kuukausihintaan. Sopimuksen voi tehdä 24–48 kuukaudeksi, ja sen tekemisen yhteydessä asiakas voi halutessaan myydä vanhan autonsa vaihdossa.

Esittelyn voi tilata verkossa tai puhelimitse haluamaansa paikkaan, ja myös sopimus palvelun käyttöönotosta voidaan tehdä autoon tutustumisen yhteydessä. Valittu auto toimitetaan asiakkaalle esimerkiksi kotiin tai työpaikalle, tai asiakas voi noutaa sen autoliikkeestä.

Autojen toimitusajat vaihtelevat automalleittain. Nopeimmillaan auton saa käyttöönsä parissa kuukaudessa.

Lähde: OP

***

4:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.