Mainos

Osti lasillisen makuvettä, jätti tarjoilijalle 500 dollarin tipin – "Sinä osoitit, että välität"

Tarjoilija Kasey Simmons koki elämänsä yllätyksen työpaikallaan Applebee-ravintolassa. 

32-vuotias mies oli palvellut asiakasta, joka oli ostanut ruokalistan halvimman tuotteen - makuveden. Laskun loppusumma oli 0,37 dollaria, mutta noutaessaan kuittia, tarjoilija huomasi jotain erikoista. Kortilla maksettuun laskuun oli lisätty 500 dollarin tippi.

Tapaus sattui viime tiistaina ja siitä kertoo muun muassa CNN:n verkkosivut.

Poikkeuksellisen suuri tippi sai selityksen, kun Simmons huomasi pöydälle jätetyn servetin, johon oli kirjoitettu viesti: "Se oli vain 17 dollaria rahassa, mutta se oli paljon enemmän. Sinä osoitit, että välität".

Edellisenä päivänä Simmons oli ollut ostoksilla läheisessä marketissa. Kassajonossa hän oli huomannut vanhemman naisen, joka oli vaikuttanut hätääntyneeltä. Simmons oli lähestynyt naista ja kysynyt, mikä hänellä oli hätänä ja yrittänyt piristää naista. Samassa yhteydessä hän oli maksanut rouvan 17 dollarin arvoiset ostokset.

Servettiin kirjoitetussa viestissä kerrottiin myös, kuinka tarjoilija oli piristänyt vanhan naisen päivää vuoden vaikeimpana hetkenä. Kävi ilmi, että viestin jättänyt oli vanhan naisen tytär, ja että hänen äitinsä oli ollut hyvin surullinen miehensä kuoleman jälkeen.

– En ole nähnyt hänen hymyilevän näin sen jälkeen kun isä kuoli, nainen jatkoi servettiin kirjoitetussa viestissä.

Simmonsille ei koskaan selvinnyt tipin ja viestin jättäneen naisen henkilöllisyyttä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.