Oscar-gaalan oudoin hetki? Al Pacino hämmensi tavalla, joka yllätti näyttelijälegendan itsensäkin

Parhaat elokuvantekijät palkittiin Oscar-gaalassa 11:30
Huomenta Suomessa ruodittiin Oscar-gaalan tapahtumat

Al Pacinon tapa ilmoittaa parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saajan yllätti monet.

Vuoden 2024 Oscar-gaala  on nyt ohitse ja kaikki palkinnot on jaettu. Gaala järjestettiin Los Angelesin Dolby Theatressa 96. kertaa varhain maanantaiaamuna 11. maaliskuuta Suomen aikaa. 

Illan suurin voittaja oli odotetusti Oppenheimer  seitsemällä palkinnollaan. Elokuva voitti palkinnot parhaasta elokuvasta, ohjauksesta, miespääosasta, miessivuosasta, elokuvaleikkauksesta, elokuvauksesta sekä alkuperäisestä musiikista. 

Gaalan yhtenä hämmentävimpänä hetkenä voidaan pitää parhaan elokuvan palkinnon julkistamishetkeä. Palkinnon tuli jakamaan gaalan lavalle näyttelijälegenda Al Pacino, joka veti toden teolla mutkat suoriksi. 

Näyttelijä asteli lavalle, avasi kirjekuoren ja luki ääneen palkinnon menevän Oppenheimerille: ilman gaalojen henkeen kuuluvaa kertausta ehdolla olevista elokuvista sekä niiden ylistämistä. 

Alta voit katsoa videon kummallisesta hetkestä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hetki tuskin oli käsikirjoitettu, sillä Al Pacino itsekin vaikutti olevan hämmentynyt, kun juhlatilassa soimaan lähtenyt musiikki keskeytti hänet, kun näyttelijä oli luettelemassa palkinnonsaajien nimiä. 

– Mitä tapahtuu? näyttelijän kuultiin ihmettelevän. 

Gaala pistettiin pakettiin hyvin nopeasti Oppenheimerin tekijöiden vastaanotettua palkinnon, sillä se oli mennyt jo puoli tuntia yliaikaa. 

Lue myös:

    Uusimmat