Osallistu liikuntatunneille kotisohvalta ja kuntoile rahaa hyväntekeväisyyteen – kokosimme tämän hetken parhaat liikuntasovellukset

Moni aloittaa kevyemmän ja liikkuvamman elämän vuoden vaihtuessa. Jos kuulut joukkoon, kokeile näitä liikuntasovelluksia!

Treeni-into kasvaa, kun kinkku on syöty loppuun ja raketit ovat paukkuneet. Näiden sovellusten avulla pysyt hyvinvointilupauksessasi helpommin. 

Yoogaia

Suomalainen Yoogaia on noussut nopeasti maailman suosituimpien sovellusten listalle ja Apple valitsi sen myös viime vuoden 25 parhaan sovelluksen joukkoon maailmanlaajuisesti. 

Sovelluksen avulla voit osallistua liikuntatunneille omasta olohuoneestasi, tarjolla on muun muassa kahvakuulatunteja, joogaa ja baletista inspiraationsa saanutta barrea.

Sportstracker

Sportstrackerin avulla seuraat, minkä verran treenikertoja sinulle kertyy viikossa. Sen lisäksi näet muun muassa kulkemasi matkan, kuluneet kalorit ja nopeutesi. 

Sportstracker sopii myös itsensä ylittämiseen: voit esimerkiksi juosta samaa matkaa ja pyrkiä parantamaan tulosta kerta toisensa jälkeen. 

Kayla Itsinesin Bikini Body Guide -sovellukset

Kayla Itsines on yksi maailman tunnetuimpia liikuntaguruja. Hänen metodinsa perustuu tiukkaan, mutta nopeaan treeniin. Sovellus pitää sisällään eri mittaisia rutistuksia aina muutamasta minuutista tunnin treeneihin. 

Charity Miles

Charity Milesin avulla voit tehdä hyvää sekä itsellesi että muille: kun juokset, kävelet tai pyöräilet hyväntekeväisyyteen sitoutuneet yritykset lahjoittavat tietyn määrän rahaa valitsemallesi kohteelle. 

Waterlogged

Yksi painonpudotuksen ja hyvinvoinnin tärkeimpiä asioita on muistaa veden juonti. Waterlogged-sovelluksen avulla seuraat, minkä verran juot vettä, minkä lisäksi se muistuttaa sinua lasillisesta aina silloin tällöin. 

Treenaa ilman välineitä Fitnesspäiväkirjojen Eevin kanssa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja