Osaatko vaihtaa renkaat tai sitoa solmion? “Internetin iskä” julkaisee YouTube-videoita avuksi nuorille aikuisille – hurja suosio jo lyhyessä ajassa

Näin avaat viinitonkan oikeaoppisesti 1:16
Tärkeä taito tämäkin: Osaatko avata viinitonkan oikeaoppisesti?

Amerikkalaisisän vinkkivideot ovat tulleet monelle tarpeeseen.

Rob Kenney on internetin virallinen "iskä", ainakin mitä tulee isällisten ohjeiden antamiseen. Robin huhtikuussa aloittaneella, nyt jo äärimmäisen suositulla YouTube-kanavalla nuoret aikuiset saavat tarpeen tulevia neuvoja arjen askareisiin, kertoo People. "Dad, How Do I?" eli "Isä, miten...?" -kanavan videoilla on satoja tuhansia katselukertoja.

Karanteenin aikana tuumasta toimeen

Vaikka Robilla itsellään on hyvä suhde kahteen aikuiseen lapseensa, 55-vuotias mies kertoo People-sivustolle päättäneensä luoda neuvoja tarjoavan kanavan niitä nuoria aikuisia auttaakseen, jotka eivät syystä tai toisesta voi soittaa omalle isähahmolleen yksinkertaisia kysymyksiä kysyäkseen. Ideaa Rob kypsytteli pari vuotta, mutta koronapandemia oli viimein sysäys, joka sai miehen tuumasta toimeen.

– Kun olimme karanteenissa, minulta loppuivat tekosyyt, mies vitsailee.

Kanavalla on jo yli kaksi miljoonaa tilaajaa.

Videoista apua omillaan pärjäämiseen

Videoiden avulla monet nuoret aikuiset voivat oppia pärjäämään paremmin omillaan, sillä videoilla neuvotaan muun muassa auton renkaiden vaihdossa, solmion sitomisessa sekä vuotavan vessanpöntön korjaamisessa.

Rob itse tietää, miltä tuntuu kasvaa ilman isää.

– Isäni jätti minut, kun olin teini-ikäinen, ja sen jälkeen päätin, etten ikinä tekisi niin omalle perheelleni. Nyt teen videoita niistä asioista, jotka olisin itse toivonut osaavani tehdä, kun olin nuorempi, Rob selittää.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: People, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat