Mainos

Osa Spotifyn käyttäjistä on päässyt kokeilemaan uutta ominaisuutta – oma tila autoilijoille ehkä tulossa

Spotify-palveluun on ehkä tulossa uusi tila, joka on tarkoitettu suoratoistopalvelun käyttämiseen autossa.

Suoratoistopalvelu Spotify testaa tällä hetkellä uutta tilaa, joka on tarkoitettu käytettäväksi autolla ajaessa. Ilmeisesti eräät satunnaisesti valitut Spotifyn käyttäjät ovat saaneet valittavaksi palvelun mobiilisovellukseen autoilu-tilan, jossa sovelluksen nappien koko suurenee ja sovellusta voi myös halutessaan ohjata äänikomennoin.

Tietoja uudesta tilasta alkoi levitä Redditissä, jossa käyttäjät jakoivat kuvakaappauksia Spotifysta autoilu-tilassa omalla älylaitteellaan. Kuvissa näkyy muun muassa auto-ikoni, jota painamalla uusi tila kytkeytyy päälle.

On vielä epävarmaa, päätyykö uusi autoilu-tila lopullisesti käyttöön Spotify-sovellukseen. Suoratoistopalvelu testaa lukuisia eri ominaisuuksia jatkuvasti, mutta ne päätyvät vain pienen käyttäjäkunnan testattavaksi. Kaikki ominaisuudet eivät edes tule lopulliseen käyttöön.

Koska Spotify on monilla käytössä ajaessaan, on todennäköistä, että toiminto tulee lopulta kaikkien käyttöön. Uuden tilan lopullisesta käyttöönotosta ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa tietoa.

Lähde: The Verge


***

2:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.