Mainos

Orgasmi paljasti naisen vakavan sairauden: "Ajattelin, että minulla saattaa olla aivoverenvuoto"

Normaaliksi seksipäänsäryksi luultu vaiva halvaannutti raskaana olevan naisen ja vei hänet pyörätuoliin. 

Englantilainen Lucinda Allen oli kärsinyt koko aikuisikänsä orgasmin jälkeisestä päänsärystä, joka meni yleensä nopeasti ohi. Nainen ei osannut olla asiasta huolissaan, kunnes eräänä aamuna viisi vuotta sitten tämä päänsäryksi luultu kipu ei tuntunut samalta kuin ennen. Kun pääkipu ei ottanut hellittääkseen vaan paheni sietämättömäksi, Lucinda ja hänen miehensä päättivät kutsua ambulanssin paikalle.

Vakavan tilanteesta teki se, että nainen oli kuudennelle kuulla raskaana.

– Silloin aloin panikoida ja ajattelin, että minulla saattaa olla aivoverenvuoto. Tämän jälkeen kaikki on sumua. Muistan ainoastaan hämmennyksen ja sekoituksen unta ja todellisuutta, Lucinda kertoo kokemuksistaan.

Sairaalassa naisen epäily osoittautui oikeaksi ja hänet vaivutettiin koomaan. Koomassa oloaikana naiselle suoritettiin aivoleikkaus, jossa aivojen painetta pyrittiin pienentämään.

Samaan aikaan lääkärit olivat huolissaan myös syntymättömästä lapsesta, ja he pitivät henkilökuntaa koko ajan valmiina mahdollisen hätäsynnytyksen varalta. Pian lapsen kunto todettiin kuitenkin hyväksi ja kuuden päivän jälkeen Lucinda herätettiin koomasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kolmen kuukauden sairaalassa olon jälkeen Lucinda kotiutettiin, mutta oltuaan kotona vasta kaksi päivää, hän joutui palaamaan sairaalaan suunniteltua keisarinleikkausta varten. Pieni Marri-Alice syntyi täysin terveenä, ja hän on nyt iloinen ja energinen nelivuotias lapsi.

Oli saanut aivoverenvuotoja tietämättään

Lucindan ei todettu selviytyneen ainoastaan yhdestä aivoverenvuodosta, vaan tutkimuksissa hänen todettiin kärsineen jo aiemmin useammista pienemmistä aivoverenvuodoista. Tämä viimeisin vuoto oli Lucindan aivoille viimeinen pisara, ja se halvaannutti naisen vasemman puolen kokonaan. Voidaan sanoa, että seksin jälkeinen orgasmi vei naisen pyörätuoliin.

– Neurologini uskoo, että minulla on synnynnäinen epämuodostuma aivojeni verisuonissa ja se on aiheuttanut minulle koko elämäni ajan pääkipua orgasmin jälkeen. Minä luulin sen olevan normaalia, nainen kertoo.

– Sen takia menetin suuren osan minääni; työni, tyttäreni tulevat sisarukset ja suunnitelmat tulevaisuudelle.  

Vaikka aivoverenvuoto mullisti naisen ja hänen perheensä elämän totaalisesti, hän kertoo olevansa äärimmäisen onnellinen ollessaan elossa.

– Tapahtuma on muuttanut minua parempaan suuntaan. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä. Tuki, jota sain perheeltäni ja ystäviltäni tyttäreni syntymän jälkeen, on ollut uskomatonta. Ymmärrän nyt paljon paremmin mitä todellinen rakkaus oikein on, Lucinda kertoo.

Neurologi Alessandro Paluzzin mukaan kyseinen tapaus on epätavallinen ja kehittyi raskauden ja aivojen verisuonten synnynnäisten epämuodostumien yhteisvaikutuksesta. Vaikka seksipäänsärky on melko yleinen vaiva ja se on harvoin merkki mistään vakavammasta, Paluzzin mukaan tästä kärsivien tulisi olla tietoisia siitä, että päänsärky voi olla merkki jostain taustalla piilevästä sairaudesta.

Lähde: DailyMail

***

6:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.