Mainos

Organisoi luovasti

Kansiot ja kenkälaatikot ovat käteviä säilytyspaikkoja kodin tärkeille tavaroille, mutta miksi tyytyisit tavanomaiseen ratkaisuun?

Countryhome.com kertoo, miten säilytät tavarat ja tärkeät paperit tyylillä.

Kuin tarjottimella

Hanki yhteensopivia – tai sopimattomia, tyylisi mukaan! – tarjottimia. Ruuvaa alimpaan tarjottimeen matalat jalat. Varasta jalat esimerkiksi vanhasta tuolista.

Tee samoin seuraavalle tarjottimelle, mutta käytä pidempiä jalkoja. Asemoi tarjottimet päällekkäin ja voilá, sinulla on hyllykkö! Jos haluat lisätukevuutta uuteen hyllyysi, tee ylemmän tarjottimen takajaloista pidemmät niin, että ne ottavat tukea suoraan pöydästä.

Koristeelliset kansiot

Maalaa tavanomaisten mappien ja kansioiden selkämykset kauniiksi. Päällystä kansio koristeellisella paperilla, tai maalaa se sormiväreillä. Käytä mielikuvitustasi: koristele selkämys tarroilla, tai liimaa koristepaperin päälle nappeja, rusetteja tai muita koristeita. Voit myös käyttää "stencileitä": töpötä tai ruiskuta maalia muovisen sapluunan läpi.

Vanhan purkin uusi elämä

Käytä tyhjät kurkkupurkit ja kurjat metalliämpärit hyödyksi organisoinnissa. Puhdista purkit ensin, ja vuoraa ne sitten kauniilla kankaalla tai paperilla. Liimaa jokaisen purkin ulkopintaan tieto siitä, mitä se sisältää. Kirjoita esimerkiksi lasten vanhoilla muovikirjaimilla, tai leikkaa sanoja sanomalehdestä.

Helppo kenkäteline

Tässä projektissa ei tarvita rakennusmiehen taitoja! Etsi vanha porrasjakkara, ja maalaa se uudelleen. Voit myös luottaa halkeilevan maalin eleganssiin ja jättää jakkaran alkutekijöihinsä. Sido tuolin istuinosaan kankainen pussi, jossa säilytät sandaaleja: isommat kengät voi asettaa jakkaran portaille. Pussissa voi säilyttää myös lehtiä.

Pullotettuna seinällä

Vanhat hillopurkit ovat täydellisiä tavaravahteja. Osta pyöreitä, puutarhaletkun suitsimiseen tarkoitettuja metallikiristimiä, ja ruuvaa ne koristeelliseen, vanhaan lautaan. Kiinnitä hillopurkit kiinnikkeisiin.

Ruuvaa lauta seinään, tai ripusta se koukuista roikkumaan taulun tavoin. Jos säilytät purkissa narua tai muuta "ulosvedettävää", purkin voi kiinnittää ylösalaisin: tee sen korkkiin sitten reikä, josta narua voi vetää ulos.

MTV3/Maria Aarnio

Lähde: Countryhome.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.