Oprah Winfrey teki elämäntaparemontin – kieltää käyttäneensä laihdutuslääkettä

Laihdutuslääke Ozempicista on kasvanut maailmanlaajuinen puheenaihe. Millaisesta lääkkeestä on kyse ja kenelle se sopii? 9:36
Toimiiko laihdutuslääke kaikkien kohdalla ja mitä ylilääkäri Kirsi Pietiläinen ajattelee Hollywoodin Ozempic-huumasta? Katso koko haastattelu artikkelin yllä olevalta videolta!

Mediamoguli Oprah Winfrey on tehnyt merkittävän muodonmuutoksen. 

Oprah Winfrey saapui The Color Purple -elokuvan ensi-iltaan Los Angelesiin elämäntapamuutoksen tehneenä. 

69-vuotias tähti näyttäytyi upeassa juhlatyylissä. Hänellä oli yllään violetti ihonmyötäinen paljettimekko.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tähti kertoi uuden ulkonäkönsä tulleen kovan työn tuloksena. Hän ei kuitenkaan mennyt uuden elämäntyylinsä yksityiskohtiin. 

– Se ei ole vain yksi asia, vaan kaikki, Oprah kuvailee. 

Hän myös kertoi olleensa juoksumatolla samana päivänä, kun saapui juhliin. 

Winfrey myönsi aiemmin harkinneensa Ozempic-lääkkeen käyttämistä. Ozempic on ollut kuluneen vuoden trendiaiheita ympäri maailman. Kyseessä on lääke, jonka virallinen käyttötapa täällä Suomessa on diabeteksen hoito, mutta viime vuosina on myös oivallettu sen valtava potentiaali laihdutuslääkkeenä.

Ozempicin suosio on räjähtänyt erityisesti Yhdysvalloissa, missä sen käyttö ei rajoitu vain ylipainosta kärsiviin ihmisiin, vaan sen käyttäjäkuntaan huhutaan kuuluvan myös lukuisia hoikkia Hollywood-tähtiä.

Winfrey haastatteli omassa keskusteluohjelmassaan lihavuusasiantuntijaa aiemmin syksyllä ja kertoi harkinneen lääkkeen käyttämistä, mutta oli lopulta päättänyt olla ottamatta sitä. 

– Emmekö me voisi olla vain suvaitsevaisempia siitä millaisessa vartalossa valitsemme olla? Olin samoihin aikoihin polvileikkauksessa, kun kuulin ensimmäisiä kertoja laihdutuslääkkeestä. Ajattelin, että minun täytyy tehdä tämä itse. Jos otan lääkkeen, se on helppo tie ulos. 

Lihavuusasiantuntija kertoi puolestaan Winfreylle haastattelussa liikalihavuuden olevan krooninen sairaus, jota ei voi hoitaa tahdonvoimalla. 

Winfrey on puhunut vuosikymmenien ajan julkisuudessa kamppailustaan painonsa kanssa. Hän myös omistaa tunnetusta Painonvartijat laihdutusyrityksestä osan. 

Lue myös:

    Uusimmat