Hollywood-näyttelijä syyttää Oprah Winfreyta valehtelijaksi – julkaisi kuvan: "Hän on niin feikki kuin voi olla"

Näyttelijä Rose McGowan puhui mediamoguli Oprah Winfreyta vastaan kovin syytöksin.

Hollywoodissa kuohuu jälleen. Tällä kertaa näyttelijä Rose McGowan julkaisi Twitterissä juontaja Oprah Winfreysta kuvan, jonka yhteydessä tämä syyttää häntä kaksinaamaisuudesta. Otoksessa Winfrey antaa suukon tv-tuottaja Harvey Weinsteinin poskelle.

Mies on nykyään tuomittu seksuaalirikollinen. Kuva on otettu vuonna 2014 elokuva-alan gaalassa.

– Olen iloinen, että yhä useammat näkevät nyt sen ruman totuuden Oprahista. Toivoisin, että hän olisi aito, mutta hän ei ole. Hän on (Harvey) Weinsteinin ja Russell Simmonsin kaveri ja hylkää, sekä tuhoaa heidän uhrinsa. Hän tukee sairasta kulttuuria oman etunsa vuoksi. Hän on niin feikki kuin voi olla, näyttelijä kirjoittaa.

15 naista syytti Simmonsia vuosien 2017-2019 välissä raiskauksista ja seksuaalisista teoista. Winfrey ilmoitti vuonna 2020 jättävänsä dokumenttielokuvan kuvaukset, jossa käsiteltiin tapauksia.

Winfrey on aiemmin kommentoinut suhdettaan Weinsteiniin. Hän kertoi tuolloin, ettei tiennyt miehen teoista, mutta oli huomannut tuottajan aggressiivisen tyylin.

– Olin Chicagossa omassa kuplassani, mutta se mitä tiesin Harveysta, oli se, että hän oli kiusaaja. Et halunnut ottaa vastaan hänen puheluitaan, koska jouduit aina kiusatuksi jollain tavalla, Winfrey kommentoi vuonna 2018.

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat