Näin tehdään fysiikan opiskelusta hauskaa! Professorin villeistä tempauksista hurja hitti somessa: "Teidän täytyy nähdä tämä"

Nainen muisti kehotuksen 21 vuoden takaa – opettajalle huikea juhlakutsu 1:19
Myös tämä opettaja teki vaikutuksen. Yksi oppilaista muisti kehotuksen 21 vuoden takaa ja lähetti opettajalleen huikean kutsun.

Liki seitsemänkymppinen fysiikan professori on oppilaidensa ja nyt myös Twitter-kansan ihailema!

69-vuotiaasta amerikkalaisprofessorista on tullut oikea somelegenda, kun yksi hänen oppilaistaan ylisti Twitterissä opettajaansa.

Virginian Tidewater Community College -oppilaitoksessa vuodesta 1974 asti fysiikkaa opettanut David Wright ei ole ihan tavallinen professori.  Wright on päättänyt, ettei hänen kurssillaan ole ainakaan tylsää!

– Fysiikasta tulee huono mielikuva – että se on rankkaa ja pelottavaa. Tehtäväni on tehdä siitä nautittavaa ja jännittävää, Wright kertoo Yahoo Lifestylelle.

"Teidän täytyy nähdä tämä"

Aiemmin miehen erityislaatuinen opetustyyli oli tunnettu vain Tidewaterissa, mutta kun miehen oppilas jakoi Twitterissä videon professorinsa opetusmetodeista, tuli miehestä tunnettu muuallakin.

– Teidän täytyy nähdä tämä videokollaasi kaikista hulluista jutuista, joita fysiikan professorini teki tänä lukuvuonna. Hän on seitsemissäkymmenissä ja tekee silti kaikkea tällaista meidän vuoksemme, Erica Church ylisti.

Erican twiitistä on tykätty yli 1,5 miljoonaa kertaa ja videolla on huikeat 17 miljoonaa katselukertaa. Twitterissä miehen sitoutumista opetukseen ihaillaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Wright tekee kaikenlaisia kokeita, hyppii hyppykepillä ja asettelee itsensä kahden nauloja täynnä olevan laudan väliin. Viimeisimmästä tempusta mies toteaa:

– Demonstroin painetta. Jos sinulla olisi neljä tai viisi naulaa, se olisi huono juttu, mies selventää.

Energisellä seitsemänkymppisellä on neljä lasta ja seitsemän lastenlasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat