Mainos

Opiskelijat ostivat vanhan, haisevan sohvan – sisältä paljastui kymmenien tuhansien rahakätkö

Vanhasta sohvasta löytyi yhteensä 40 000 dollaria!

Vuonna 2014 kolme opiskelijaa osti sohvan pelastusarmeijalta. Sohva maksoi muutaman kympin, oli vanha ja tuoksui oudolta, mutta se oli ainoa porukan asuntoon mahtuva sohva.

Pian sohva osoittautui oivalliseksi sijoitukseksi: sen tyynyjen sisältä löytyi 700 dollaria. Sohvan ostaneet Lara Russo, Cally Guasti ja Reese Werkhoven päättivät rahaa sisältäneen kuoren löytymisen jälkeen tutkia huonekalua tarkemmin. 

Sohvasta löytyi yhteensä 40 000 dollaria, siis noin 38 000 euroa, kirjekuoriin piilotettuna!

– 50 senttiä on suurin raha, jonka olen ennen löytänyt sohvasta. Rehellisesti sanoen olisin ekstaasissa, jos löytäisin viitosen sohvasta, Werkhoven kommentoi.

Vaikka rahasumma kirvoitti huikeita haaveita erilaisista hankinnoista, kolmikolla oli pitkällinen keskustelu siitä, miten tilanteessa on oikein toimia.

– Kaikki olivat samaa mieltä siitä, että rahat piti antaa takaisin, kenelle ne sitten kuuluivatkin… Se on heidän rahaansa, me emme ansainneet sitä, Russo kuvailee.

Myös kolmikon vanhemmat neuvoivat heitä palauttamaan rahat.

"Nämä olivat heidän elämänsä säästöt"

Yksi kuorista oli nimetty, ja puhelinluettelosta Russo, Guasti ja Werkhoven löysivät sohvan entisen omistajan numeron.

Kävi ilmi, että sohvan omistanut pariskunta oli pitänyt säästöjään sohvassa piilossa. Sohvan omistanut mies oli kuitenkin menehtynyt, ja tämän vaimo oli joutunut selkäleikkaukseen. Koska nainen nukkui yleensä sohvalla, naisen tytär päätti tehdä äidilleen ”palveluksen” ja lahjoitti sohvan pelastusarmeijalle.

– Nämä olivat heidän elämänsä säästöt, ja nainen sanoi jotakin todella kaunista, jotain kuin ”mieheni katselee minua taivaalta ja näin kuului tapahtua", Guasti sanoo.

Russo, Guasti ja Werkhoven saivat tuhannen dollarin löytöpalkkion.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.